Ανανέωσαν πέντε ποδοσφαιριστές στον Αίαντα Σούρπης

Οργανώνονται στον Αίαντα Σούρπης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά την γνωστοποίηση της έναρξης συνεργασίας με τον τεχνικό Μιχάλη Ανδρωνά, οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία και με πέντε ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού. Πρόκειται για τους Σπύρο Χαλάτση, Παναγιώτη Βούλγαρη, Θανάση Κατσαβριά, Μάνθο Χειλά, που από τη στιγμή που διακόπηκε οριστικά η Α’ ΕΠΣΘ της περιόδου 2020-21, μεταπήδησαν στον Γ.Σ. Αλμυρού για να τον ενισχύσουν στη Γ’ Εθνική, καθώς και τον Αλέκο Αραπίτσα, που αντίστοιχα πήγε στη Δήμητρα και επέστρεψε πλέον και αυτός.

Ο Αίας Σούρπης, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ, πρώτα ανακοίνωσε τη συμφωνία με τους Χαλάτση, Αλ. Αραπίτσα, Π. Βούλγαρη: «Η ομάδα μας, μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή θέλει να ανακοινώσει πως με την φανέλα του Αίαντα θα αγωνίζονται και την νέα χρονιά οι Σπύρος Χαλάτσης, Αλέκος Αραπίτσας και Παναγιώτης Βούλγαρης. Γνωστοί και οι τρεις για τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, τους ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Ακολούθησε η γνωστοποίηση της συμφωνίας με τους Κατσαβριά και Χειλά: «Ανανεώσεων συνέχεια… Από την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός της Κατσαβριάς Θανάσης, αλλά και μόνιμος κάτοικος Σούρπης τα τελευταία χρόνια Χειλάς Μάνθος. Τους ευχόμαστε πολλά γκολ και καθόλου τραυματισμούς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις