Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου

Σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό Βόλου η εβδομάδα που διανύουμε, καθώς αναμένεται η διοίκησης της ΠΑΕ να τοποθετηθεί για την επόμενη μέρα της ομάδας, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει. Περιμένουμε να ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα.

Είναι γεγονός, πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από ενδιαφερόμενο να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, κάτι που έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη, τόσο ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος, όσο και ο μεγαλομέτοχος Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Ωστόσο, οι μέρες περνούν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς μάλιστα οι ημερομηνίες πιέζουν. Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, να καταθέσει την εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ και να ετοιμάσει τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέχρι τις 23 Ιουλίου, προκειμένου να εξεταστεί στη συνέχεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να χορηγηθεί στον σύλλογο πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η παρούσα διοίκηση έχει φροντίσει να κάνει τις ενέργειες, έτσι ώστε να προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ στις 350.000 ευρώ, όπως απαιτεί η πολιτεία για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2.

Πέρα από τα θέματα που άπτονται της απόκτησης πιστοποιητικού συμμετοχής στη νέα ενοποιημένη Σούπερ Λιγκ 2, τα οποία είναι σε άμεση προτεραιότητα, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν μπροστά τους να διευθετήσουν και μια σειρά από ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμός της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις