Με τα γνωστά προβλήματα ο Ρήγας κόντρα στον Οπούντιο

Ο Λάκης Μπακάλης δεν παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, μετά τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα ΓΣ Αλμυρού για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι προπονήσεις του Ρήγα Φεραίου συνεχίστηκαν χθες και σήμερα το μεσημέρι, ενώ η τελευταία θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Από εκεί και πέρα, τα προβλήματα εν όψει του παιχνιδιού με τον Οπούντιο στο Μαρτίνο για τη 19η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, παραμένουν τα ίδια. Ο Γιώργος Χατζής και ο Μανώλης Πάσχος, αν και έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ατομικές προπονήσεις, δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο Αποστόλης Σφάκας, λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ηλίας Γκίκας θα παίξει και στο ματς απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου και έπειτα θα μπει στο στρατό. Πάντως, η επιστροφή του 23χρονου μεσοεπιθετικού του Ρήγα από τη στιγμή που θα μπει σε κέντρο εκπαίδευσης, υπολογίζεται περίπου σε 20 – 25 μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει αρκετά από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν μετά από αυτό της 19ης αγωνιστικής.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις