Στοίχημα: Forza Italia στο Euro, “τανγκό” στο Copa America – 3αδα για ταμείο στο 5.76!

Συναρπαστικό είναι το κουπόνι της Τρίτης (06/07) με αγώνες κορυφαίων διοργανώσεων! Το Betarades.gr σας δίνει τα προγνωστικά του για το Ματς ημιτελικός Euro Ιταλία – Ισπανία αλλά και για αυτό της Αργεντινής με την Κολομβία στο Copa America. Επιπλέον, τα προκριματικά Champions League δίνουν μια ακόμη επιλογή. Ας δούμε τις σημερινές μας αναλύσεις!

Μπορεί η Ιταλία

Κάνουμε αρχή στις προτάσεις μας με το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Euro, που διεξάγεται στις 22:00 στο “Γουέμπλεϊ” ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία.

Η “σκουάντρα αντζούρα” πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε δίκαια με 2-1 επί του Βελγίου στα προημιτελικά. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες στη διοργάνωση. Μοναδική εξαίρεση η ισοπαλία  με την Αυστρία, όπου πήρε, όμως την πρόκριση στην παράταση, επικρατώντας τελικά με 2-1 (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0). Έχει σκοράρει έντεκα γκολ στους πέντε αγώνες που έχει δώσει στο τουρνουά, ενώ δέχτηκε μόλις δύο.

Η Ισπανία τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Ελβετία και κατάφερε να πάρει τελικά την πρόκριση με 3-1 στα πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε με ισοπαλία στο 1-1. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ομάδα των “Χ”, καθώς μετράει τέσσερις μέχρι στιγμής σε πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση. Μοναδική νίκη της αυτή (5-0) επί της Σλοβακίας, που σφράγισε και την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στους τρεις από τους πέντε αγώνες που έχει δώσει.

Η Ιταλία δείχνει να πείθει περισσότερο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο τουρνουά. Έστω και αν το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην Ισπανία, μπορεί να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Θα ποντάρουμε στο 1 DNB σε απόδοση 1.80.

Φαβορί η Αργεντινή

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, που θα πραγματοποιηθεί στις 04:00 στη Βραζιλία, μεταξύ Αργεντινής και Κολομβίας.

H ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι “τρέχει” ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στη διοργάνωση, με απολογισμό μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στη Χιλή και τέσσερις νίκες. Με πιο πρόσφατη αυτή (3-0) επί του Εκουαδόρ, με πρωταγωνιστή τον Μέσι που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Έχει σκοράρει στους 16 πιο πρόσφατους αγώνες της. Ακόμη, στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους έχει κρατήσει αλώβητη την εστία της.

Η Κολομβία μπορεί να μην ήταν το φαβορί, κατάφερε όμως να επικρατήσει με 4-2  στα πέναλτι επι της Ουρουγουάης (κανονική διάρκεια αγώνα 0-0) και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά. Κατάφερε να βγάλει αντίδραση, παρά το γεγονός ότι προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες, από το Περού (1-2) και τη Βραζιλία (2-1). Στους τελευταίους πέντε αγώνες της δεν έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από ένα γκολ.

Η Κολομβία είναι σκληροτράχηλη ομάδα, η Αργεντινή όμως είναι πιο ποιοτική και μπορεί να πάρει τη νίκη και τη πρόκριση στο τελικό. Επιλογή μας είναι ο άσσος σε απόδοση 1.83.

Προβάδισμα η Φλόρα Ταλίν

Κλείνουμε με Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση που γίνεται στην Εσθονία, εκεί όπου για τον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου η Φλόρα Ταλίν υποδέχεται στις 19:00 τη Χιμπέρνιανς.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχουν απολογισμό εννιά νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Με πιο εντυπωσιακή αυτή (2-4) στην έδρα της πρωτοπόρου Λεβάντια. Από την οποία βρίσκονται στο -4, έχοντας όμως και δύο αγώνες λιγότερους. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μόλις 11 γκολ σε 14 αναμετρήσεις. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, έχοντας 12 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία 15 παιχνίδια.

Από εκτός έδρας νίκη (0-1) στο πιο πρόσφατο φιλικό της απέναντι στη Μόστα προέρχεται η Χιμπέρνιανς. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες, με 3-1 από την Μπιρκίρκαρα και με 3-0 από την Γκζίρα. Η διακοπή του πρωταθλήματος της Μάλτας λόγω κορωνοϊού την βρήκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 53 τέρματα σε 23 αναμετρήσεις.

Περίοδο φόρμας διανύει η Φλόρα Ταλίν, που έχει και αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημα στην Εσθονία βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορείς να τα καταφέρει και απέναντι στη Χιμπέρνιανς. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1.75.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις