23ο Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2021

Μετά από ένα χρόνο παύσης λόγω των  περιοριστικων μέτρων και  συνθηκών, το 23ο Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2021 διοργανώνεται από την Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai στις 8 έως 12 Ιουλίου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.
 Η διαμονή των συμμετοχόντων θα γίνει στο Ξενοδοχείο Ζέφυρος στον Άγιο Ιωάννη και στο  Karaoulanis Beach Hotel and Suites στο Παπά Νερό. Στο εν λόγω σεμινάριο θα διδάξουν o αρχηγός εκπρόσωπος του  Ελληνικού Shinkyokushinkai και Branch Chief WKO Shihan Γιώργος Κοσμίδης  και ο Branch Chief WKO Shihan Οτάριο Μελικιάδης.
 Η κορυφαία αυτή καλοκαιρινή διοργάνωση της Ένωσης του  Ελληνικού Shinkyokushinkai φέτος κλείνει τα 25 της χρόνια και με συνδιοργανωτές με  την  Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.
Οι προπονήσεις θα γίνονται το πρωί στην παραλία του Παπά Νερού, ενώ οι απογευματινές στο CAMPING στο Παπά Νερό .Η Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφερειαρχη Ν. Μαγνησίας κα. Κοκυνδρίνη Δωροθέα για την πολύτιμη στήριξη της στη διοργάνωση του Summer Camp.
Eπίσης,ευχαριστεί τον κ.Μπασματζίδη Νικόλαο για την ευγενική δωρεάν παραχώρηση  του χώρου  του Camping για τις  απογευματινές προπονήσεις  και για τις  εξετάσεις των αθλητών , τα αδέλφια Καραουλάνη Βασίλη και Δήμητρα  καθώς και αντιδήμαρχο Ζαγοράς Απόστολο Σουλδάτo.
Την επιμέλεια και οργάνωση του Summer Camp ανέλαβε η Sensei Βίκυ Κοσμίδου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του αρχηγού Εκπροσώπου  Γιώργου Κοσμίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις