Ευγενίου: «Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με Ηρακλή» – Πού «σκάλωσε» η ολοκλήρωση του deal Ηρακλή-Τρίγλιας

Ανοιχτός παραμένει ο κύκλος των συζητήσεων μεταξύ του Γ.Σ. Ηρακλής και της Τρίγλιας με θέμα την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής.

«Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον Ηρακλή. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και τις επόμενες μέρες θα υπάρχει νέα συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Θα ζυγίσω καλά όλα τα δεδομένα και θα πάρω οριστικά την απόφασή μου».

Ο λόγος που χθες δεν προέκυψε οριστικό αποτέλεσμα, όπως αποκάλυψε στο metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» o Βασίλης Μάστορας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή αντί 50.000 ευρώ που υποσχέθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή στον κ. Ευγενίου ότι θα προσκομίσουν στο νέο τους ραντεβού, τελικώς προσκόμισαν 10.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ορατή η δυσκολία που έχουν οι «κυανόλευκοι» ώστε να συμπληρώσουν τις 100.000 ευρώ που συμφωνήθηκε να είναι η προκαταβολή, από τις 400.000 ευρώ που θα είναι το συνολικό ποσό της εξαγοράς, η συζήτηση προχώρησε.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή ζήτησαν πίστωση χρόνου 15 ημερών για την συμπλήρωση του ποσού της πρώτης δόσης που απαιτείται για το deal, η δεύτερη δόση, άλλες 100.000 ευρώ, να δοθεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, η ισόποση τρίτη μέχρι τέλος του χρόνου και οι υπόλοιπες 200.000 ευρώ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο τρόπος εξόφλησης του τιμήματος βρήκε σύμφωνο τον κ. Ευγενίου, αλλά όταν έφθασε η κουβέντα στις εγγυήσεις για την καταβολή των δόσεων προέκυψε πρόβλημα. Αυτό αναμένεται να είναι το κύριο αντικείμενο της νέας συνάντησης των δύο πλευρών που θα γίνει αύριο το βράδυ (Τετάρτη 7/7) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της εγγυητικής για την οποία ήταν κάθετα αρνητικός ο κ. Ευγενίου, ενώ έδειξε διάθεση να συζητήσει με αυστηρούς όμως όρους, τη συμπλήρωση κατά 320.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου.

Στη χθεσινή συνάντηση τον Ηρακλή εκπροσώπησαν, αρχικώς, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής κ. Θέος, ο εξωδιοικητικός Κώστας Ιωακειμίδης και ένας δημοσιογράφος που κινείται στους κόλπους του Ερασιτέχνη. Λίγο αργότερα στο ραντεβού προστέθηκε και η κ. Λίνα Τραμουντάνη, έφορος της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ συνοδευόμενη από τον Λευτέρη Κακιούση. Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Λίνα Τραμουντάνη θα είναι χρηματοδότης, άγνωστο μέχρι ποιο ύψος, της προσπάθειας ο Ηρακλής να εξαγοράσει τον ΑΦΜ της Τρίγλιας.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις