Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο: O ΠΣΑΠ ζητά από την ΕΠΟ να παρανομήσει…

Αίτημα να ανασταλεί η ποινή του περιορισμού μεταγραφών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, στη νέα SL2 έστειλε στην ΕΠΟ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών. Με άλλα λόγια ο ΠΣΑΠ ζητά από την ΕΠΟ να παρανομήσει μη τηρώντας τους σαφείς κανονισμούς για την αδειοδότηση των ομάδων.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι: οι ομάδες που με κόπο, ιδρώτα και χρήμα απέκτησαν αδειοδότηση τι θα κερδίσουν;

«Ο ΠΣΑΠ σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων ώστε μόνο για φέτος (δηλαδή την επόμενη αγωνιστική χρονιά) και λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν να διαφοροποιηθεί αν όχι να ανασταλεί η ποινή του περιορισμού μεταγραφών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, καθώς οι ως τώρα ενδείξεις «φωτογραφίζουν» πως εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της Super league 2 και της Football League που ήδη προέρχονται από πολύ «δύσκολους» εργασιακούς μήνες λόγω κορονοϊού, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι σε όλους τους κλάδους, κινδυνεύουν να τερματίσουν πρόωρα την καριέρα τους, σε ηλικίων 28, 27 ή ακόμη και 26 ετών» αναφέρει το ρεπορτάζ του SDNA.

Αν και εφόσον το αίτημα αυτό ισχύει όλοι καταλαβαίνουμε για το τι ποδόσφαιρο θέλουμε στην Ελλάδα. Ποδόσφαιρο χωρίς κανόνες, χωρίς ποινές, χωρίς υγιείς ομάδες και διοικήσεις…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις