“Επισημοποίησε” με Ιορδανίδη και Λίμα

Οι τελευταίες λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τους Γιώργο Ιορδανίδη και Κώστα Λίμα. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν με τα χρώματα του Αιολικού και εδώ και μερικές μέρες προπονούνταν με το βολιώτικο Συλλογο, περιμένοντας την επίσημη αποδέσμευση από την προηγούμενη ομάδα τους. Η Νίκη με τον Γιώργο Ιορδανίδη προσθέτει ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ με τον Κώστα Λίμα καλύπτει την απώλεια του Ατανάς Πασκούλεφ. Οι σχετικές ανακοινώσεις της βολιώτικης ομάδας:

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιορδανίδη.
Ο Γιώργος Ιορδανίδης γεννήθηκε στις 28/03/1989 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.
Άρχισε την καριέρα του από την ομάδα του τόπου καταγωγής του, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, το 2006. Το 2008 αγωνίστηκε για μία χρονιά στη Νίκη Πολυγύρου. Επέστρεψε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου έπαιξε ως το 2011 (54 συμμετοχές-10 γκολ). Μετά από μία παρένθεση στον Αετό Σκύδρας τη χρονιά 2011-2012, επέστρεψε στα Γιαννιτσά (27 παρουσίες-6 γκολ). Επόμενος σταθμός της σταδιοδρομίας του το 2013, ο Παναιτωλικός (17 συμμετοχές-1 γκολ), ενώ την ίδια χρονιά μεταγράφηκε στον Πιερικό (13 παρουσίες). Το 2014 έπαιξε στον Αχαρναϊκό (10 συμμετοχές) και φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιολικού.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Λίμα.
Ο Κωνσταντίνος Λίμα γεννήθηκε στις 13/11/1993 και αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος αμυντικός.
Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ΑΕΛ Καλλονής, όπου αγωνίστηκε από το 2011-2013 στην Κ-19 και στην επαγγελματική ομάδα της Καλλονής. Στη συνέχεια έπαιξε στον Πανναξιακό (14 συμμετοχές-2 γκολ). Επέστρεψε στη Λέσβο για την άλλη ομάδα, τον Αιολικό, από όπου έμεινε ελεύθερος και πλέον αποτελεί μέλος του Συλλόγου μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις