Μπράτσος: Δεν θα αλλάξει το στιλ της Α.Ε. Διμηνίου

Ο Κώστας Μπράτσος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Διμηνίου και δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα. Πάντως, το θετικό για τον ίδιο είναι ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής μια και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο από την προηγούμενη θητεία του σε αυτόν.
Ο Βολιώτης προπονητής…

…μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόσο για τη νέα συνεργασία του με τον Α.Ε. Διμηνίου, όσο και για το σημερινό ντέρμπι με τον Σαρακηνό: «Κατ’ αρχάς οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Α.Ε. Διμηνίου για την τιμή που μου έκανε να μου εμπιστευτεί το τιμόνι της ομάδας. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να κάνω αποδεκτή την πρόταση μια και με τον σύλλογο έχω συναισθηματικό δεσμό από την προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα, τη διετία 2011-13. Από εκείνη τη θητεία μόνο καλές στιγμές θυμάμαι.
Όσον αφορά το τώρα, εξ αρχής είναι δύσκολο το εγχείρημα. Φυσικά η ομάδα είναι πρώτη στον όμιλο και γι’ αυτό το κύριο μέλημά μου είναι να κρατήσω το τιμόνι σε σταθερή πορεία, ώστε να παραμείνει στην κορυφή. Πολλές φορές αυτό θεωρείται πιο δύσκολο.
Φυσικά θα κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που έχουμε στην ομάδα. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο να κάνουμε αλλαγές μεσούσης της περιόδου. Εξάλλου, τα παιδιά έδειξαν στο ματς Κυπέλλου με τον Πύρασο ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Παίξαμε στα ίσα μία ομάδα που κάνει πολύ καλή πορεία στη Γ’ Εθνική και αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες.
Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες της Α.Ε. Διμηνίου και περιμένω ότι θα ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της συνάντησης με τον Σαρακηνό. Όπως προείπα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο στιλ της ομάδας. Έχοντας ελάχιστες ημέρες στην τεχνική ηγεσία δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να την… ανακατέψω. Πάντως, είναι θετικό το ότι έχω αρκετά καλή εικόνα για την αντίπαλη ομάδα, οπότε πιστεύω ότι θα βοηθήσω από την πλευρά μου, ώστε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις