Ακόμη να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Τρίκαλα

Το σίριαλ της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Τρίκαλα καλά κρατεί, η ομάδα παραμένει ακόμη στα χέρια του Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος (σ.σ και αυτός) ρίχνει το βάρος στην γραφειοκρατία.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Λάλας με βάση τους ισχυρισμούς του περιμένει τους νομικούς και τον συμβολαιογράφο και τα πάντα κινούνται γύρω από ένα φιλολογικό επίπεδο αφού η νέα τάξη πραγμάτων έχει κάνει ήδη επαφές με προπονητή και ποδοσφαιριστές αλλά χωρίς να έχει την ομάδα στα χέρια της δεν μπορεί να περάσει στην ουσία.

Οι μέρες περνάνε “άερας”, η αγωνία κορυφώνεται και υπάρχουν και οι παίκτες που ζουν την δική τους αγωνία καθώς έχουν βρεθεί σε δίλημμα. Να περιμένουν τον ΑΟ Τρίκαλα ή να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις ομάδων (;) ενώ υπάρχουν και κυανέρυθροι με συμβόλαια οι οποίοι αγωνιούν για το αύριο.

Θα πρέπει για την ιστορία να σημειώσουμε πως την άλλη Πέμπτη, δηλαδή στις 15 Ιουλίου ολοκληρώνεται η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2.

Αν κολλήσει και άλλο η υπόθεση λόγω της γραφειοκρατίας (σ.σ χωρίς πάντως οι δύο πλευρές να τοποθετούνται ξεκάθαρα για τους λόγους της κωλυσιεργίας) την ομάδα θα την δηλώσει ο Αϊβάζογλου ή αύριο η διαδικασία θα τελειώσει και η ομάδα θα περάσει στα χέρια του Χρήστου Λάλα (αν δεν τελειώσει το θέμα τις επόμενες ώρες υπάρχει άραγε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Τρικαλινός επιχειρηματίας.

Πηγή:goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις