Δεν θα κινηθεί για Περέα ο Βόλος

Ο Βόλος έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό και επί της ουσίας κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε ξανά για τον Βόλο το όνομα του Χουάν Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός, ως γνωστόν, αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα, ως δανεικός, από τον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στους «πράσινους». Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Περέα στην ομάδα.

Στον Βόλο, πάντως, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, δεν θα κινηθούν για να εντάξουν τον Περέα και πάλι στο δυναμικό της ομάδας. Κι αυτό, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν έναν επιθετικού του στυλ του Περέα, ο οποίος όμως να έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Μπορεί στον Βόλο να επιθυμούν οι μεταγραφικές κινήσεις να έχουν ολοκληρωθεί πριν η ομάδα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, από την άλλη η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει κάποια μεταγραφή, αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, βάσει των χαρακτηριστικών που ψάχνουν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις