Απορρίφθηκε η ένσταση της “Μπαρτσελόνας του Νότου” – Αφαίρεση 3 βαθμών στη Ρόδο

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών και πρόστιμο επέβαλλε το Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης στην Ρόδο – Καταθέτουν έφεση οι νησιώτες

 

Δεκτές έγιναν οι ενστάσεις της Σαντορίνης από το Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης, το οποίο επέβαλλε εκτός από την κατακύρωση του μεταξύ τους αγώνα με σκορ 3-0, αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και πρόστιμο 16.000 ευρώ.

Αντίθετα, απέρριψε την καταγγελία του Αστέρα Βλαχιώτη ή της “Μπαρτσελόνας του Νότου, όπως είχε βαφτίσει το sportime.gr την ομάδα της Λακωνίας. Έτσι παρά το ντεμαράζ των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών και το “4Χ4”, η ισοπαλία της Νίκης Βόλου στην Επισκοπή γκρέμισε τα όνειρα των ανθρώπων του Βλαχιώτη για συμμετοχή στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Η ΠΑΕ Ρόδος θα καταθέσει έφεση για την ποινή.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας:

«Συνεκδίκασε και δέχεται τις ενστάσεις της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020 κατά της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Σαντορίνη 2020 με σκορ 3-0. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League από την ΠΑΕ Ρόδος και της επιβάλλει πρόστιμο δεκαέξι χιλιάδων (16.000) ευρώ.

Συνεκδίκασε και απορρίπτει τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ κατά της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις