Με προβλήματα η Νίκη στο παιχνίδι με Νίκαια 2012

Με φόρα αρχίζει τον δεύτερο γύρο της Α1 ΕΣΚΑΘ η Νίκη, καθώς οι τελευταίες της επιτυχίες την έχουν φέρει στην πρώτη θέση. Τελευταίο θύμα της έπεσε ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Εθνικός Λάρισας, τον οποίο οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν με 69-59 χωρίς να έχουν καλή απόδοση.
Σήμερα στις 16.00…

…στο κλειστό «Ι. Πατάκης» αντιμετωπίζουν τη Νίκαια 2012 και θέλουν τη νίκη έχοντας όμως πολλά προβλήματα. Οι Τοκατλίδης και Σίμος θα λείψουν εξαιτίας φοιτητικών υποχρεώσεων, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Καρπέτης, Καραγιώργος και Κέτουλας που προσβλήθηκαν από ίωση. Επίσης τραυματισμό στη μέση «κληρονόμησε» από το ματς με τον Εθνικό Λάρισας ο Τζίνης. Ο 23χρονος πλέι μέικερ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα παίξει εφόσον χρειαστεί.
Οι παίκτες στους οποίους στηρίζεται ο Θανάσης Μπουλιάκης είναι οι ακόλουθοι: Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης και ίσως οι Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Νίκος Τζίνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις