Πήρε αδειοδότηση SL2 o Εργοτέλης – Επανεξετάζεται ο φάκελος του Πιερικού!

Άδεια για να συμμετέχει στην Super League 2 πήρε ο Εργοτέλης, ενώ ο Πιερικός θα περιμένει για να μάθει το τι μέλλει γενέσθαι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 8 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους δύο ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ ΓΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 88.

Αναπέμπει την υπόθεση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΦΚ για να κριθεί εκ νέου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) η χορήγηση ή μη άδειας Super League 2, για την περίοδο 2021-22”.

Να θυμίσουμε πως ο φάκελος του Πιερικού είχε απορριφθεί από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ και η υπόθεση αναπέμπεται και πάλι στο ίδιο όργανο. Η σχετική απόφαση

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

Απόλλων, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις