Παρελθόν ο Παναγιώτης Βοσνιάδης από τη Βέροια

Μετά τον Βεργώνη που «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και τον Αποστολόπουλο, ένας ακόμη παίκτης αποτελεί παρελθόν από την Βέροια.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη, ο οποίος δεν υπολογιζόταν ολόκληρη την περασμένη περίοδο από τον προπονητή του, παρότι την προπέρσινη σεζόν ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας.

Έτσι με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του έχει λήξει, ο έμπειρος γκολκίπερ είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο. Οι αποχωρήσεις δεν σταματούν στην Βεροιώτικη ομάδα, αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Μουχάλη, Στάμου και Ντι Τζιοβάνι, οι οποίοι είχαν πολύ λίγες συμμετοχές την περίοδο που έληξε και εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν από την “Βασίλισσα”.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Καραγιάννη, ενώ αντίθετα υπάρχει θετική εισήγηση για την ανανέωση των συμβολαίων των Τσιμόπουλου, Μαραγκού, Παπαχρήστου, Πόζογλου και Πασά.

Σε ότι αφορά τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια δεν έχουν λήξει, δεν είναι στις προθέσεις των υπευθύνων να «σπάσουν» κάποιο από αυτά, με εξαίρεση ίσως δύο ποδοσφαιριστών και αυτών με προϋποθέσεις, εάν δηλαδή βρεθούν παίκτες ικανότεροί τους, ώστε να αντικατασταθούν.

Τέλος σχετικά με τους νεαρούς που έχουν την ιδιότητα του ερασιτέχνη, μόνο ένας αναμένεται να παραμείνει τη νέα σεζόν, με τους υπόλοιπους να δίνονται δανεικοί σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής ή ακόμη και της SL2.

Μέχρι τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης, οι υπεύθυνοι θα έχουν τελειώσει με το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν την ενίσχυσή του.

Πηγή: Kerkidasport.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις