Αστέρας Βλαχιώτη: «Σούπερ Λιγκ 2 με Γκουτσίδη»

O Aστέρας Βλαχιώτη εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει ότι ο 58χρονος προπονητής, Παναγιώτης Γκουτσίδης παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν, που όπως αναφέρουν οι Λάκωνες θα παίζουν στη Super League 2.

Τέλος, όπως αναφέρει ο σύλλογος εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί η εγγυητική επιστολή όπως προβλέπεται για την Super League 2 καθώς το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 έχει ήδη καλυφθεί από τον πρόεδρο κ. Μαρτσούκο.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζει με Γκουτσίδη

Παρέα θα συνεχίσουν στην Superleague 2 ο Αστέρας και ο προπονητής του Παναγιώτης Γκουτσίδης, καθώς το διάστημα της έως τώρα συνεργασίας τους αφήνει άπαντες ευχαριστημένους .
Μάλιστα ο τεχνικός του Αστέρα έχει ήδη παραδώσει τα “θέλω”του σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό (ανανεώσεις και μεταγραφικούς στόχους) καθώς και τις υποδομές που απαιτούνται για να κινηθεί ο Αστέρας σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα .
Εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί επίσης η εγγυητική όπως προβλέπεται για την Superleague 2 καθώς το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 εχει ήδη καλυφθεί από τον πρόεδρο κ.Πετρο Μαρτσουκο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις