Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο Κόπα Αμέρικα, όρθια η Σαμπάιο – λάτιν δυάδα στο 4.10!

Τις στοιχηματικές ευκαιρίες του έχει το κουπόνι της Παρασκευής (09/07). Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και βρήκε δύο επιλογές για να σας στείλει στο ταμείο. Αμφότερες από τη Λατινική Αμερική, καθώς θα ασχοληθούμε με τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα και ματς από τη Β’ Βραζιλίας. Τα παιχνίδια υπάρχουν στην πλατφόρμα της bet365 με πλήθος αγορών. Προχωράμε, λοιπόν, στις αναλύσεις μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Κόπα Αμέρικα

Κάνουμε αρχή στις προτάσεις μας με τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα, καθώς στις 03:00 η Κολομβία αντιμετωπίζει το Περού.

Η νίκη με 1-0 επί του Εκουαδόρ στην πρεμιέρα ήταν η μοναδική για την Κολομβία στη φετινή διοργάνωση. Πάλεψε στον ημιτελικό με την Αργεντινή, ηττήθηκε, όμως με 3-2 στα πέναλτι (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1). Αυτή ήταν και η τρίτη της ισοπαλία, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στην Ουρουγουάη (0-0 στην κανονική διάρκεια, νίκη Κολομβίας στα πέναλτι) και τη Βενεζουέλα (0-0). Μόλις σε ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Το Περού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο δεύτερο όμιλο και τερμάτισε στη δεύτερη θέση με εφτά βαθμούς. Ο απολογισμός του ήταν  δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Στην προημιτελική φάση επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι επί της Παραγουάης (κανονική διάρκεια αγώνα 3-3). Δεν τα κατάφερε, όμως, το ίδιο καλά και στον ημιτελικό, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Βραζιλία. Έχει σκοράρει στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του.

Περιμένουμε να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες, ενώ οι δύο προπονητές θα κάνουν και δοκιμές σε ό,τι αφορά τις ενδεκάδες. Επιλογή μας αποτελεί το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Αντέχει η Σαμπάιο Κορέα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου για τη 10η αγωνιστική η Βάσκο ντα Γκάμα υποδέχεται στη 01:00 τη Σαμπάιο Κορέα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα με 1-0 από την Γκόιας και κέρδισαν (1-0) την Κονφιάνσα. Ήταν η δεύτερή τους νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (2-1) επί της Μπρούσκε. Βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την προνομιούχο πρώτη τετράδα. Τα πάνε καλά στην έδρα τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρώντας τρεις σερί νίκες.

Περίοδο φόρμας διανύει η Σαμπάιο Κορέα που “τρέχει” ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 2-0 επί της Μποταφόγκο, με 2-0 επί της Ρέμο και με 1-0 επί της Λοντρίνα. Αποτελέσματα που την έφεραν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Επιπλέον, διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, καθώς έχει παθητικό μόλις δύο τέρματα σε εννιά αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι αήττητοι για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές και μπορούν να τα καταφέρουν και στην έδρα της Βάσκο ντα Γκάμα. Θα ποντάρουμε στο Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις