Βενέτης: Θέμα ωρών η ολοκλήρωση της Α.Μ.Κ. στις 500 χιλιάδες ευρώ – Στο 1 εκ. η επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου “άνοιξε” τη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του Αλέκου Βοσνιάδη αλλά και του πλάνου της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο Βασίλης Βενέτης αποκάλυψε πως τις επόμενες ώρες ολοκληρώνεται και ανακοινώνεται από το ΓΕΜΗ η αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ με την οποία το μετοχικό κεφάλαιο φτάνει τις 500.000 ευρώ, ενώ από την επόμενη κιόλας ημέρα της ολοκλήρωσης ανοίγει μία νέα Α.Μ.Κ., στην οποία θα μπορεί να συμμετάσχει ο κόσμος της Νίκης, φτάνοντας το Μ.Κ. στο 1 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Βενέτη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Η σημερινή συνέντευξη Τύπου έχει κύριο σκοπό να παρουσιάσει το νέο προπονητή της ομάδας, τον Αλέκο Βοσνιάδη. Είναι σε όλους γνωστός για την προσφορά του. Ήρθε φέτος σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει από έναν σκόπελο και με χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου. Τη χρονιά που πέρασε, τους δυο μήνες αυτούς ήρθε χωρίς κανένα συμβόλαιο, ήρθε σαν φίλος να βοηθήσει την ομάδα και τελειώνοντας η χρονιά είχαμε πει από πριν ότι θα συζητούσαμε. Κράτησαν ένα διάστημα αυτές οι συζητήσεις. Δεν ήταν το οικονομικό, περισσότερο ήταν διάφορα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην ομάδα, ένας σχεδιασμός που αφορά τα γήπεδα που θα προπονείται η ομάδα, τον εξοπλισμό που θα έχει, το προσωπικό που θα στελεχώσει την ομάδα – φυσικοθεραπευτές, φροντιστές και όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα – όλα αυτά τα λύσαμε το διάστημα αυτό, βρήκαμε τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον προπονητή και το προπονητικό του τιμ και σήμερα ερχόμαστε εδώ για να σας πούμε μερικά πράγματα για τη νέα χρονιά».

Για το αν θα κινηθεί η διοίκηση πιο στρατηγικά στις δημόσιες σχέσεις:

«Σίγουρα γίναμε πιο σοφοί. Όλο αυτό το διάστημα ανταπεξήλθαμε αρκετά καλά. Παρά τη ‘’στραβή’’ εκκίνησή μας λόγω όλων αυτών που έγιναν εξ αιτίας της θέσης της Νίκης. Η Νίκη Βόλου πέρυσι έχασε την κατηγορία σε ισοβαθμία και ήταν υποχρεωμένη να κυνηγήσει κάποια δικαιώματα που θεωρούσε ότι είχε. Είτε ν’ ανέβει είτε να παίξει με λιγότερες ομάδες όπως ήταν η προκήρυξη του παλιού πρωταθλήματος. Αυτό δημιούργησε αντιπαραθέσεις, έφερε την ομάδα σε δύσκολη θέση, αλλά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν είχαμε πρόβλημα σε καμία έδρα. Όλες οι ομάδες αναγνώρισαν και τη φιλοξενία που τους παρείχαμε εδώ. Από εκεί και πέρα αν κάποιες ομάδες έχουν πιο καλές σχέσεις γι’ αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς άλλωστε πρεσβεύουμε κάποια ιδανικά που είναι πιο σημαντικά και από την κατηγορία. Ο σύλλογος αυτός υπάρχει 97 χρόνια τώρα και πάντα πορευόταν και θα πορεύεται σύμφωνα μ’ αυτά τα ιδανικά».

Για το μετοχικό κεφάλαιο:

«Ολοκληρώνεται η αύξηση στις 500 χιλιάδες ευρώ – Ανοίγει νέα Α.Μ.Κ. στο 1 εκ.»

«Το μετοχικό μας κεφάλαιο ήταν στις 300 χιλ., είπαμε θα πάει στις 500 χιλ., περίμενα μέχρι αργά μήπως ανέβει στο ΓΕΜΗ. Δεν ανέβηκε ακόμη νομίζω αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ήταν κάποια τυπικά θέματα, ένα παράβολο… σίγουρα μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί. Και θα ακολουθήσει μια μεγάλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τις 500 χιλ. θα πάμε αμέσως την επόμενη ημέρα στο 1 εκατομμύριο. Θέλουμε πάρα πολλούς μετόχους. Το ποσό αυτό θα καλυφθεί από τους υπάρχοντες μετόχους και κυρίως τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, είναι βέβαιο αυτό. Η μετοχή είναι πολύ χαμηλή, 10€, έχουμε ένα στόχο να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια 1.000 άτομα.  Όχι τόσο για το οικονομικό κομμάτι, γιατί όπως καταλαβαίνετε τα 10.000 στο 1.000.000… θέλουμε πάρα πολλούς μετόχους. Θέλουμε η Νίκη να δείξει παντού τη δυναμική της. Θέλουμε όλοι να έρθουν κοντά μας, όπως είπε και ο κόουτς η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Δεν είναι το οικονομικό, είναι η παρουσία και ο μεγάλος αριθμός μετόχων».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις