Οι δύο λόγοι για τους οποίους μπορεί να “σπάσει” η συμφωνία Ηρακλή-Τρίγλιας

Ο Στράτος Ευγενίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωση της Τρίγλιας ανέφερε πως είναι αδύνατον να τρέξει φέτος μόνος του την ομάδα και ζήτησε να βρεθούν 30 με 40 άτομα και να δεσμευτούν ότι θα βάλουν από 10.000 ευρώ για να μπορέσει η ομάδα της Χαλκιδικής να συμμετέχει στη SuperLeague 2.

Ωστόσο, κανείς δεν ήταν θετικός σ’ ένα τέτοιο εγχείρημα οπότε η πλάστιγγα γέρνει προς τον Ηρακλή που αν τηρήσει τα όσα έχουν συμφωνήσει τότε θα ολοκληρωθεί η εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας από τους κυανόλευκους.

Όμως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Χαλκιδικής τους έδωσε διορία μέχρι την Κυριακή να απαντήσουν αν μπορούν να βάλουν πλάτη και να τρέξουν όλοι μαζί τον σύλλογο στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Εφόσον, και πάλι πέσει η πρότασή του στο κενό τότε προχωράει κανονικά με τον Ηρακλή, με την προϋπόθεση να του δοθούν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (14/7) τα 100.000 ευρώ (ήδη έχει πάρει 50.000) για να μπορέσει να καταθέσει την εγγυητική.

Όσον αφορά το μετοχικό κεφάλαιο θα το καλύψει εν μέρει ο ίδιος ο κ. Ευγενίου. Οι άνθρωποι του Γηραιού εφόσον επέλθει η ανακοίνωση της συμφωνίας με την Τρίγλια θα καταθέσουν αίτημα ώστε ο Ημίθεος να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο ανεξαρτήτως πώς θα ονομάζεται για αρχή η ομάδα.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις