Ευγενίου: «Αυτά περιλαμβάνει η συμφωνία μας με τον Ηρακλή»

Ο ΓΣ Ηρακλής έφτασε σε συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τους άξονες του κρίσιμου «deal» που θα οδηγήσει του «κυανόλευκους» στην Super League 2. Παράλληλα σχολιάζει και το πλάνο διοίκησης της ομάδας.

«Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί απλώς διασφαλίσεις για το πως εισπραχθούν τα χρήματα το θέμα είναι πλέον μόνο το οικονομικό», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο διοικητικός ηγέτης της Τρίγλιας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Τι γίνεται με τον Ηρακλή: «Η προτεραιότητα ήταν να μείνει η ομάδα στην Τρίγλια με την προϋπόθεση ότι 30-40 άτομα θα μάζευαν ένα κεφάλαιο 300-400 χιλιάδων για να μείνει στην κατηγορία. Από τη χθεσινή συγκέντρωση που κάναμε, αυτό φαίνεται ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Η συμφωνία που κάναμε με τον Ηρακλή προχωράει και είναι σε ισχύ με την προϋπόθεση της τήρησης των οικονομικών όρων που έχουν μπει. Με κάποιον τρόπο πρέπει να κατατεθεί η εγγυητική. Έχουμε πάρει 50.000 ευρώ από τον Ηρακλή και χρειάζεται τουλάχιστον 2 μέρες για να εκδοθεί. Πρέπει να πάρουμε άλλα 100 χιλιάρικα μέχρι την Τρίτη για να πάρουμε την εγγυητική για να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε την αδειοδότηση. Η οικονομική συμφωνία υπάρχει αλλά πρέπει να κατατεθεί η εγγυητική εντός προθεσμίας αλλιώς τέλος. Μετά και να θέλουμε, δε θα μπορούμε. Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί με τον Ηρακλή αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει σωστά το πράγμα».

ADVERTISING

Αν δεν τηρηθεί η συμφωνία: «Θα δούμε τι θα κάνουμε ως Τρίγλια. Και όχι μόνος μου. Το μετοχικό κεφάλαιο μπορεί να καλυφθεί με κάποιες καταθέσεις που έχω κάνει. Το ότι το καλύπτω δε σημαίνει ότι θα υπάρχουν χρήματα στο ταμείο».

Πού θα παίξει η ομάδα: «Από ό,τι καταλαβαίνουμε, οι άνθρωποι του Ηρακλή θέλουν να παίξει η ομάδα στο Καυτανζόγλειο».

Πώς θα λέγεται η ομάδα: «Δεν έχει συζητηθεί. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει Ηρακλής».

Ποιος θα τρέχει την ομάδα: «Από συζήτηση που έκανα, αν πάνε για να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου καλύτερα να μην έρθουν να πάρουν την ομάδα. Θα δημιουργήσουν χρέη και θα αποτύχουν. Πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για δυο χρόνια ώσπου να βρουν τον επενδυτή που θα έρθει για τον Ηρακλή. Κάποια μέλη της Τρίγλιας θα είναι στο δ.σ. μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Την πρώτη χρονιά στόχος πρέπει να είναι η παραμονή και να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Φαντάζομαι ότι θα έχουν εξασφαλίσει το πώς θα τρέξουν την ομάδα γιατί τα πράγματα σφίγγουν. Έχουν ένα πλάνο, δεν είναι υποχρεωμένοι να μου εξηγήσουν».

Αν δεν κάτι δεν πάει καλά, πού θα πάει η Τρίγλια: «Εφόσον ολοκληρωθεί γενικά το deal η ομάδα θα είναι του Ηρακλή. Οπότε όπου και να είναι θα είναι Ηρακλής. Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί απλώς διασφαλίσεις για το πως εισπραχθούν τα χρήματα το θέμα είναι πλέον μόνο το οικονομικό».

Πηγή: Metropolis 95,5

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις