Βέροια: Αποκτά 18χρονο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας σεζόν στην SL2 βρίσκεται η Βέροια.

Η “Βασίλισσα”, μετά από θετική εισήγηση του προπονητή της Παύλου Δερμιτζάκη, θα αποκτήσει όπως όλα δείχνουν τον 18χρονο πλάγιο επιθετικό Μοχάμεντ Μανσούρ από την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δοκιμαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μαζί με έναν 25χρονο Βραζιλιάνο παίκτη, ο οποίος τελικά απορρίφθηκε.

Ενώ ο Πεταυράκης ανανέωσε την συνεργασία του με την “Βασίλισσα”, πέντε έγιναν οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται σε αυτήν.

Πρόκειται για τους Αποστολόπουλο, Στάμου, Βοσνιάδη, Ντι Τζιοβάνι που έληξαν τα συμβόλαιά τους, όπως και τον Αλέξανδρο Βεργώνη που θα συνεχίσει από άλλο πόστο στην ομάδα, αυτό του άμεσου συνεργάτη του Παύλου Δερμιτζάκη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για τους άλλους επτά ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν στις 30/6 (Τσιμόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός, Παπαχρήστος, Καραγιάννης, Πόζογλου, Πασάς), υπάρχει η θετική εισήγηση του Καβαλιώτη τεχνικού για παραμονή τους στην ομάδα, έστω και αν κάποιοι από αυτούς είχαν φέτος ελάχιστες συμμετοχές.

Όμως από τη στιγμή που ο προπονητής τους πιστεύει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στη νέα κατηγορία και να βοηθήσουν την ομάδα τους όποτε τους ζητηθεί, τότε αυτή η απόφαση είναι σεβαστή.

Οι συζητήσεις με τους παραπάνω επτά ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η πιθανή παραμονή και των επτά στο ρόστερ της “Βασίλισσας”, σημαίνει και αύξηση του δυναμικού, από τη στιγμή που στις προθέσεις των υπευθύνων της είναι η απόκτησης 10 παικτών, όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, από τους οποίους οι περισσότεροι θα είναι “ενδεκαδάτοι”.

Πηγή: Kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις