Η καρδιά του στίβου “χτυπά” το Σαββατοκύριακο στο Πανθεσσαλικό

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Με τη συμμετοχή 220 συλλόγων από όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 1.500 αθλητές με μοναδικές συμμετοχές, ξεκινά από σήμερα Σάββατο 10 Ιουλίου η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ18 του 2021. Ο συγκεκριμένος αριθμός αθλητών αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους που έχουν συμμετάσχει σε σχετικό πρωτάθλημα.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τους αγώνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα και το πρώτος Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κωνσταντίνος Κεντέρης.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου πρωινές και απογευματινές ώρες, με τηρούμενα όχι μόνο τα πρωτόκολλα διεξαγωγής επίσημων αγώνων στίβου, αλλά και με ιδιαίτερη προσοχή στα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά διατυπώνονται από τη σχετική νομοθεσία.
Σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα επιτρέπεται η είσοδος θεατών, οι οποίοι όμως για την είσοδό τους στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πρέπει να επιδείξουν:
Πιστοποιητικό Εμβολιασμού (με χρονικό όριο τις 14 ημέρες από τη β΄ δόση του εμβολίου), πιστοποιητικό νόσησης, Self Test και τα συγκεκριμένα κριτήρια εισόδου ισχύουν για όλες τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα των αγώνων
Σάββατο 10/07/2021: πρωί: 8.30 π.μ. έως τη 1.00μ.μ. και απόγευμα: 5.00 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.
Κυριακή 11/07/2021: πρωί: 8.30 π.μ. έως τη 1.00μ.μ. και απόγευμα: 5.00 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.
Για την είσοδο του κοινού δεν υπάρχει κόστος εισιτήριου εισόδου, παρά μόνο η επίδειξη εγγράφου ή self test για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Στην πόλη του Βόλου από την Πέμπτη 8 Ιουλίου φιλοξενείται πλήθος αθλητών, παραγόντων του αθλητισμού, τεχνικοί αγώνων, κριτές και συνοδοί των αθλητών, σε αριθμό μεγαλύτερο αυτού των 3.000 επισκεπτών.
Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί το μεγάλο αθλητικό γεγονός στους χώρους του Πανθεσσαλικού σταδίου, για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή και το προσωπικό του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου-Διεύθυνση Αθλητισμού, απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να διαχειριστούν την κάθε δύσκολη κατάσταση και να αναδείξουν το Πανθεσσαλικό στάδιο σε πόλο έλξης μεγάλων αθλητικών γεγονότων και να αναπτύξουν για την περιοχή μας σε ετήσια βάση τον αθλητικό τουρισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις