Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου

Έχουν σηκώσει μανίκια οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου με τον σχεδιασμό της ομάδας να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η διοικητική ηρεμία επανήλθε, μετά την απόφαση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου να συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ, ενώ αποτελεί σημαντικό γεγονός η ανάμιξη του Γιάννη Ντελόπουλου στα διοικητικά του Ολυμπιακού.

Ο Μαγνησιώτης επιχειρηματίας, με καταγωγή από τη Σούρπη, έδωσε, ως γνωστόν, τα χέρια με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο και θα κατέχει ο ίδιος ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ, συνεισφέροντας οικονομικά στο νέο εγχείρημα που πραγματοποιείται στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε μια χρονιά όπου πολλά αλλάζουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ και την ενοποιημένη Σούπερ Λιγκ 2, ο Ολυμπιακός κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολη χρονιά, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν και τις γνώσεις και την εμπειρία να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα προσελκύσει ξανά τον κόσμο στο γήπεδο.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν προχωρήσεις τις διαδικασίες της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στις 350.000 ευρώ, ενώ στις 15 Ιουλίου μαζί με την αίτηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, θα κατατεθεί και η εγγυητική επιστολή των 150.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος για τις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2.

Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν, πως η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, προκειμένου να μην έχει περιορισμούς στις μεταγραφές. Ο φάκελος της ΠΑΕ αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου, με τον Ολυμπιακό να έχει τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες.

Όπως είναι φυσικό, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει το θέμα, η ομάδα θα προχωρήσει τις κινήσεις στο μεταγραφικό τομέα, αποκτώντας τους παίκτες εκείνους που χρειάζεται, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις