Αυλαία της 15ης αγωνιστικής με ΑΣΑ – Απόλλων (16/01, 18:00)

Με το παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Σμύρνης ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League. Οι betarades.gr κάνουν το pregame του αγώνα, δίνοντας το στίγμα του αγώνα που αρχίζει στις 18:00:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (9η): Γκέλα ολκής για την Αναγέννηση Καρδίτσας την περασμένη εβδομάδα εντός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη, δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0. Πρόκειται ασφαλώς για μεγάλη αποτυχία, με δεδομένο ότι είχε να αντιμετωπίσει μια λειψή ομάδα, που αποτελούνταν από παίκτες που έχουν ήδη το μυαλό τους στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. «Πρώτη φορά φέτος βγάλαμε τόσες κλασικές ευκαιρίες», είπε ο κόουτς Θεοδοσιάδης, ο οποίος όμως είδε την ομάδα του να υστερεί για ακόμη μια φορά στην τελική προσπάθεια. Οι Θεσσαλοί είναι αρκετά δυνατοί στο γήπεδο τους, από εκεί αντλούν τους περισσότερους πόντους τους, καθώς μετρούν ρεκόρ 4-3-0. Πήραν μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, καμία στις τέσσερις τελευταίες (0-3-1), προέρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες με Λάρισα (1-1 εντός), Παναιγιάλειο (0-0 εκτός) και Εργοτέλη. Επιστρέφει ο Μπλέντι (ΕΠ 13/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 για την Αναγέννηση Καρδίτσας κόντρα στον Εργοτέλη.

Στατιστικό για στοίχημα: Δε σκόραρε στα τρία τελευταία ματς η Αναγέννηση Καρδίτσας. 
Απουσίες (2): Τραυματίες οι Τζάνης (ME 1/0) και Μοσχάκης (ME 11/2).

Πιθανή ενδεκάδα: Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς, Πιτταράς, Μπλέντι, Μπιτέλης, Σκαθαρούδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (2ος): Επιστροφή στις ήττες για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που έδειξε επηρεασμένος απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος. Έχασε ξανά έπειτα από 11 αγωνιστικές, εντός έδρας με 1-2 απ’ την Κέρκυρα, σ’ ένα ματς που ήταν κρίσιμο. Απογοητευμένη η διοίκηση, εξέδωσε απίστευτη ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στη διαιτησία, αλλά και τους… αμυντικούς της ομάδας! «Μολονότι η διαιτησία επηρέασε καθοριστικά την έκβαση του αγώνα, προβληματισμός υπάρχει διότι η κορυφαία γραμμή της ομάδας μας, που είναι η άμυνά μας, δέχθηκε 2 «κρύα» γκολ σε φάσεις που δεν αποτελούν σοβαρή αντίδραση ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα διαθέτει την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων η πραγματικά πρωτότυπη ανακοίνωση.
Οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του μέσου Σουνά για τον Απόλλωνα, σήμερα βρίσκεται εντός αποστολής και ίσως κάνει ντεμπούτο. Αήττητη φέτος εκτός έδρας η «ελαφρά ταξιαρχία», μετράει ρεκόρ 3-3-0 με γκολ 5-1, διαθέτει την κορυφαία εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-2 απ’ την Κέρκυρα.

Στατιστικό: Από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες προέρχεται ο Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (5):
Τραυματίες οι Ρουσάκης (ΜΕ) και Κύργιας (AM 8/0), τιμωρημένοι οι Στεργίδης (ME 1/0) και Φατιόν (ME 11/0), εκτός έμεινε ο Λαγός (ME 9/0).

Πιθανή ενδεκάδα: Ταΐρης, Πάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Παρπέξ, Ψιάνος, Φαρινόλα, Βάντερσον, Τζιώρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις