Στον τελικό της Θεσσαλίας οι Παίδες της Νίκης (vid)

H Νίκη Βόλου επικράτησε μετά από παράταση στον ημιτελικό παίδων Θεσσαλίας, της αξιόμαχης ομάδας του Αίολου Τρικάλων με 73-68 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο ημιτελικός διεξήχθη στο κλειστό του Αλκαζάρ, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και πρωτοκόλλων, παρουσία του υπευθύνου αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήση Δότα , αλλά και του κ. Γ. Βαρνά από πλευράς ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ, που ήταν και κομισάριος του αγώνα . Το σημαντικότερο όμως είναι πως το μπάσκετ σήμερα κέρδισε, καθώς το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ ωραίες στιγμές, από τους νεαρούς αθλητές και των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι (38-30 ημιχ) , με τις δυο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και τη Νίκη να έχει το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή μέχρι και το 2,38 πριν το τέλος που πέρασε για πρώτη φορά μπροστά ο Αίολος με 57-56 , με τις ομάδες τελικά να οδηγούνται στην παράταση με τον κανονικό αγώνα να τελειώνει στο 60-60.Το έξτρα 5λεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό , αλλά η ομάδα της Νίκης δείχνοντας ότι διαθέτει περισσότερα αποθέματα δυνάμεων και έχοντας ένα καταπληκτικό Σούλη που πήρε στις πλάτες του την ομάδα σκοράροντας τους 11 από τους 13 πόντους της Νίκης στην παράταση , κατάφερε και πήρε μια διαφορά 5 πόντων , παίρνοντας τελικά την νίκη πρόκριση στον μεγάλο τελικό με σκορ 73-68

Η Νίκη Βόλου ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα  όπως προαναφέραμε τον Σούλη που σημείωσε 25 πόντους με 2 τρίποντα , ενώ  ο Μπάμπαλης με 28 πόντους και 4 τρίποντα ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Αίολο αλλά και του αγώνα.
Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 13/7 , στις 19:30, θα γίνει ο μεγάλος τελικός μεταξύ Νίκης Βόλου και Κεραυνού Λάρισας που θα αναδείξει τον πρωταθλητή παίδων Θεσσαλίας .
Ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου Μπάμπης Τουτουτζόγλου μετά την κατάκτηση της νίκης από το παιδικό τμήμα  έκανε την παρακάτω δήλωση στο billkara:
«Η σημερινή νίκη της παιδικής ομάδας είναι η μεγαλύτερη ……. μέχρι την επόμενη, γιατί αυτά τα παιδιά μπορούν να μας προσφέρουν πολλές ακόμα επιτυχίες και χαρές,  τους αξίζουν Συγχαρητήρια »
Νίκη Βόλου – Αίολος Τρικάλων  73-68

Δεκάλεπτα: 24-19, 38-30, 49-43, 60-60 κ.α., 73-68 παρ.

Διαιτητές: ΠΑΖΩΛΗΣ – ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ (ΒΑΡΝΑΣ Γ.)
Νίκη Βόλου : (Μαύρος – Τσιριγωτάκης) Βαλής, Σούλης 25(2), Τουτουτζόγλου 7, Μπάντελης, Παναγιώτου 6, Ανδρεόγλου 3, Ζαμηλούδης, Ψιλοβίκος 12, Μόκας 20, Μπάρτζιος, Καλογήρου, Τσουκνίδας.
Αίολος :(Φόρος Σ. – Πανοπούλου)  Οικονόμου, Γιώτας 1, Τρέλλης, Μπαρμπούτης 3, Δούγας 7(1), Κατσαλής 4, Μπουρούσης 10, Μπάμπαλης 28(4), Μπασιακούρας 9(1), Παπαγιάννης 6.
πηγή: billkara66

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις