«Είδαν οι τυφλοί και άκουσαν οι κουφοί!»

Ανακοίνωση αγανάκτησης εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας «ΣΦ Μαυραετοί» με την οποία καλεί τους μετόχους της ομάδας να παραδώσουν τις μετοχές τους.

Η ανακοίνωση:

«Εδώ και δύο χρόνια ζούμε μια παρωδία. Μετά και την τελευταία γενική συνέλευση των μικρομετόχων της ΠΑΕ Δόξα είδαν οι τυφλοί και άκουσαν οι κουφοί !!!Ενενήντα οκτώ μέτοχοι σε ρόλο κομπάρσου όπου πλέον διακυβεύεται η αξιοπρέπεια του καθενός από αυτούς.

Είχαμε πάρει θέση προ πολλού αλλά η φωνή μας δεν εισακούστηκε. Χωρίς λόγο, μια πόλη και μια ομάδα χορεύει πάνω στα καπρίτσια ενός ανθρώπου και δύο χρόνια γελάει το πανελλήνιο…Αφού λοιπόν πέσανε «τιτάνες», «πάταγοι» και «κολοσσοί» επενδυτές, ήρθε επιτέλους η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι μόνοι υπεύθυνοι, οι μέτοχοι. Η παντομίμα έλαβε τέλος κύριοι !!!

Εδώ και τώρα, παραδώστε όλοι τη μετοχή σας σε συμβολαιογραφικό γραφείο της αρεσκείας σας ώστε να μπορεί να αναλάβει τη διοίκηση όποιος σοβαρός επενδυτής πάρει την προέγκριση από την Ε.Ε.Α. καταθέτοντας τις 350 χιλιάδες ευρώ που αντιστοιχούν στο ύψους του μετοχικού κεφαλαίου.

Χωρίς ραντεβού, ομιλίες και παζάρια που οδηγούν την ΠΑΕ και την ομάδα με μαθηματική ακρίβεια στον αργό θάνατο. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Πάρτε την πρωτοβουλία για το αυτονόητο. Δεν μπορεί μια ολόκληρη πόλη να κάνει ανάλυση στον ανισόρροπο …

ΥΓ. Σε καμία περίπτωση η παρούσα ανακοίνωση δεν στρέφεται εναντίον του στρατιώτη της Δόξας που λέγεται Στράντζαλης. Η πρωτοβουλία που ανέλαβε στο χείλος του γκρεμού είναι αξιοθαύμαστη και δεν του αναλογεί το βάρος»…

Μετά τιμής “ΣΦ Μαυραετοί”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις