“Αέρας” η Νίκη από Νίκαια

Δύο δεκάλεπτα ήταν αρκετά για τη Νίκη Βόλου ώστε να μετατρέψει σε διπλό προπονητικού χαρακτήρα το δεύτερο ημίχρονο, κόντρα στη Νίκαια 2012. Οι παίκτες του Θανάση Μπουλιάκη με σοβαρότητα και πειθαρχία δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους να σκεφτούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να επιστρέψουν από τον γειτονικό νομό με μία άνετη νίκη (43-76) και δύο εύκολους βαθμούς στις αποσκευές τους.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο καθώς οι παίκτες του Θανάση Μπουλιάκη ξεκίνησαν μ’ ένα σερί 11-0 δείχοντας την πρόθεσή τους να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς. Η Νίκαια μετά το τάιμ άουτ βρήκε το δρόμο προς το καλάθι της Νίκης με το ταμπλό να δείχνει 9-22 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι 13 πόντοι διαφοράς του πρώτου δεκαλέπτου, έγιναν 23 με το τέλος του ημιχρόνου χάρη στην ασφυκτική άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση.

Η μεγάλη διαφορά έδωσε τη δυνατότητα στον Θ. Μπουλιάκη να δοκιμάσει παίκτες και συστήματα, ξεκουράζοντας ταυτόχρονα παίκτες με πολλά λεπτά συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες της βολιώτικης ομάδας. Παρά τις πολλές αλλαγές η Νίκη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό διαμορφώνοντας το σκορ 43-76 στη λήξη του αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος η Ανάληψη του Γιώργου Βλιώρα, σε μία άτυπη ρεβάνς της ήττας των κυανολεύκων στον πρώτο γύρο, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Τα δεκάλεπτα: 9-22, 22-45, 33-60, 43-76.

Νίκη Β. (Θ. Μπουλιάκης): Τσώλης 15(4), Τάσσος 14, Καραγιώργος 12(2), Νάνης 12, Τσαβές 6, Μαυροφώτης 6(1), Καραμανλής 4, Ξυπνητός 4, Μουχάρεμ 3, Καρπέτης, Χρηστομάνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις