Στην Ολλανδία από σήμερα ο Βόλος

Στην Ολλανδία μεταβαίνει σήμερα η αποστολή του Βόλου, προκειμένου η ομάδα να πραγματοποιήσει μέχρι τις 25 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μετά από 11 μέρες δουλειάς σε Βόλο και Πήλιο (Πορταριά), οι «κυανέρυθροι» στην Ολλανδία θα βάλουν τις βάσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και θα δουλέψουν πάνω σε θέματα τακτικής.

Στην Ολλανδία θα μεταβούν συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Οι 10 παίκτες του περσινού ρόστερ και συγκεκριμένα οι Μπόρις Κλέιμαν, Συμεών Παπαδόπουλος, Παύλος Λογαράς, Φάουστο Γκρίλο, Φράνκο Φεράρι, Νταν Ριένσρα, Ζαν Πιέρ Μπαριέντος, Τάσος Τσοκάνης, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Σωτήρης Νίνης, οι νεοαποκτηθέντες Μάτιτς Κότνικ, Εμιλιάνο Πουρίτα, Λεβέντ Γκιουλέν, Κέβιν Ροσέρο, Πάολο Φερνάντες, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Τομ Φαν Βέερτ, Φράνκο Ρομέρο και Γιάκουμπ Κούζντρα, καθώς και οι νεαροί Ακριβόπουλος, Κύρκος, Τερεζίου και Τριανταφύλλου. Ο Ζαν Πιέρ Ρινέρ αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα ταξιδέψει τις προσεχείς μέρες στην Ολλανδία.

Ο προπονητής Γκιγέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του Κώστας Μπράτσος, Κάρλος Βάλε, Τριαντάφυλλος Οικονόμου, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Άκης Πέτρου, οι φροντιστές Γιώργος Ακάογλου και Γιάννης Ντάφος και οι φυσιοθεραπευτές Στέφανος Ζήσης και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις