Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Βαζάκας

Πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, είναι να τελειώσει το θέμα του προπονητή. Ο Βασίλης Βούζας αποτελεί παρελθόν, καθώς δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, με τον 55χρονο  τεχνικό πάντως, να αποχωρεί ως φίλος, έχοντας βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο διάστημα που κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Θυμίζουμε, πως ο Βούζας ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου στις αρχές Μαΐου, όταν και διαδέχθηκε τον Στέφανο Ξηροφώτο στην τεχνική ηγεσία. Κάθισε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» σε 10 παιχνίδια, πρώτο ματς με τον Πιερικό στις 5/5 στην Κατερίνη, σημειώνοντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Όπως όλα δείχνουν, προ των πυλών, όσον αφορά τη θέση του προπονητή, βρίσκεται ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ετοιμάζεται για την τέταρτη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου.

Τελευταία χρονιά που ο Γιώργος Βαζάκας δούλεψε στον Ολυμπιακό ήταν την περίοδο 2013-14, όπου κάθισε στον πάγκο στο ξεκίνημα της περιόδου σε τέσσερα παιχνίδια, για να αποχωρήσει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος τεχνικός έχει έρθει σε επαφή με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και άμεσα αναμένεται το θέμα να ξεκαθαρίσει, αν και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές πιθανότατα θα οδηγηθούν σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό θα περιμένουν να δουν τί θα ισχύσει για τις ομάδες που δεν έχουν πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, προκειμένου να κάνουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ήδη με κάποιους παίκτες από το περσινό ρόστερ η διοίκηση της ΠΑΕ έχει έρθει σε επαφή για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ εξετάζει και αρκετές περιπτώσεις τόσο Ελλήνων, όσο και ξένων ποδοσφαιριστών.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις