Πέτρου: Το ποδόσφαιρο που θα παίζει ο Βόλος θα το χαίρονται οι φίλαθλοι

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βόλος, Άκης Πέτρου, μιλώντας για το ξεκίνημα  της προετοιμασίας και ενόψει του βασικού σταδίου στην Ολλανδία τόνισε τα εξής:

«Αρχίζει μία νέα χρονιά για την ομάδα μας και ευχόμαστε να είναι ακόμη καλύτερη της περσινής. Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία και οι φίλαθλοι να γυρίσουν στα γήπεδα. Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει. Κάθε χρόνο αυτό που επιδιώκουμε είναι ο Βόλος να αποδίδει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα το χαίρονται όλοι οι φίλαθλοι, είτε της ομάδας μας, είτε των αντιπάλων. Κάθε χρόνο βάζουμε τον πήχη ψηλότερα και θέλουμε να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω».

Για το «δέσιμο» των παλιών παικτών με τους νέους: «Η ομάδα έχει κρατήσει έναν βασικό κορμό από πέρυσι 10 ποδοσφαιριστών. Έχουν γίνει δέκα μεταγραφές και θα δούμε αν θα χρειαστούν κάποιες ακόμη, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα. Στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε αν υπάρχουν αδυναμίες, προκειμένου να ενισχύσουμε περαιτέρω την ομάδα. Θεωρώ, πάντως, πως βάσει βιογραφικών, αλλά και αυτών που βλέπουμε και παρακολουθήσαμε, πριν κάνουμε τις κινήσεις μας, είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι. Πιστεύω, ότι κάναμε πάρα πολύ καλές επιλογές. Το θέμα είναι να βγουν αυτές οι επιλογές. Εύχομαι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία, να «δέσουν» με τους υπόλοιπους παίκτες και να γίνουν ομάδα».

Για το γεγονός πως ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα φέτος να παρακολουθήσει την ομάδα στο γήπεδο: «Είναι κρύο πράγμα να αγωνίζεσαι χωρίς την παρουσία κόσμου στο γήπεδο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλες οι ομάδες, έχουν την ανάγκη από το χειροκρότημα των φιλάθλων και από τη στήριξή τους. Η ομάδα την περσινή χρονιά πέρα από την 7η θέση που κατέκτησε, παρουσίασε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν παίξαμε με σκοπιμότητα κι αυτό που βλέπω είναι, ότι η προσπάθεια αυτή έχει αγκαλιαστεί. Όσο αυτή η ομάδα παίρνει αποτελέσματα και παρουσιάζει αυτή την ωραία εικόνα, θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις