Πέρασε από την Καρδίτσα ο Απόλλων

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας και έπιασε, έστω και για μία μέρα, την Λάρισα στην κορυφή της Football League.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από πολύ βροχή και σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Απόλλωνας, ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6′, όταν ο Βάντερσον εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Οχτώ λεπτά αργότερα, με την Αναγέννηση να μην έχει συνέλθει ακόμα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα, με την βοήθεια του αγωνιστικού χώρου πριν ο Δεληζήσης με κεφαλιά γράψει το 0-2.

Κάπου εκεί η Αναγέννηση αντέδρασε και ανέβηκε ψάχνοντας το γκολ που θα την βάλει ξανά στο ματς. Όμως, στο 26′ τόσο ο Κονέ όσο και ο Μπλέντι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στην τεράστια ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Το ίδιο δεν έκανε και στο 38′ ο Ακασού με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη το παιχνίδι κυλούσε αρκετά βαρετά, μέχρι που στο 69′ ο Τζιώρας με κεφαλιά έγραψε το 0-3. Τελικά η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει σε ένα γκολ στο 74′ με κεφαλιά του Τσιλούλη, όμως πλέον ήταν πολύ αργά για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μ. Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Πιπίνης (34′ Παρπέξ), Βαλεριάνος, Γκότοβος, Ψιάνος, Κονέ, Φαρινόλα (86′ Σουνάς), Βάντερσον (57′ Κρητικός), Τζιώρας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Σάββας, Ακασού, Καραχάλιος (46′ Τσιλούλης), Υφαντής (60′ Σκαθαρούδης), Τσούκαλος, Μπλέντι (68′ Πιτταράς), Τζέκος.

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις