Στοίχημα: Άλμα κορυφής η Γιέρβ, ποιοτική η Τζουργκάρντεν – δυάδα με αξία στο 3.86!

Πιο συνοπτικό, αλλά με ορισμένους αγώνες που ξεχωρίζουν είναι το κουπόνι της Δευτέρας (12/07), αμέσως μετά τη λήξη του Euro. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει δύο δυνατά σημεία από ματς της Σκανδιναβίας σήμερα. Παίζουμε μπάλα στη Νορβηγία και τη Σουηδία, ενώ αμφότερα τα παιχνίδια μπορείτε να τα βρείτε στη

bwin σε ελκυστικές αποδόσεις. Ας δούμε, λοιπόν, τι έχουμε επιλέξει!

Προβάδισμα η Γιέρβ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη Νορβηγία και τη δεύτερη κατηγορία της, όπου στις 19:00 η Γιέρβ υποδέχεται την Ούλενσακερ για την 11η αγωνιστική

Διανύει μια περίοδο φόρμας η Γιέρβ και προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Πιο ειδικά, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 επί της Σάντνες Ουλφ, με 1-0 επί της Σόγκνταλ και με 1-0 επί της Ασάνε. Αποτελέσματα που τους έφεραν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και στο -3 από την πρωτοπόρο Χαμ Καμ. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και διατηρούν ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων.

Η νίκη αγνοείται για την Ούλενσακερ στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με την Ρανχάιμ. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες, από την Άαλεσουντ (0-1) και την Χαμ Καμ (3-0). Η ανασταλτική λειτουργία της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 17 τέρματα σε 10 αγώνες.

Η Γιέρβ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, τα πάει καλά στο γήπεδό της και έχει την ψυχολογία από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην Ούλενσακερ και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιλογή μας είναι ο άσσος σε απόδοση 2.00.

Φαβορί η Τζουργκάρντεν

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας για τη σημερινή μέρα με τη Σουηδία και αγώνα της ανώτερης κατηγορίας της. Πρόκειται για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Allsvenskan, εκεί όπου η Χάλμσταντ υποδέχεται τη Τζουργκάρντεν στις 20:00.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν, στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, να φύγουν αλώβητοι (1-1) από την έδρα της Χάμαρμπι, ισοφαρίζοντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. “Τρέχουν” αήττητο σερί έξι αγώνων, σε φιλικά και επίσημα. Έχουν καταφέρει να σκοράρουν στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Πέρα από αυτά, τα έξι από τα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει έληξαν ισόπαλα.

Η Τζουργκάρντεν κατάφερε μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με 2-2 απέναντι στην Χάμαρμπι και με 0-0 απέναντι στη Γκέτεμποργκ, να επιστρέψει στις νίκες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 3-0 επί της Έρεμπρο και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις έξι γκολ σε εννιά αγώνες.

Η Χάλμσταντ τα πάει πολύ καλά στην έδρα της, όμως η Τζουργκάρντεν είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πάρει μια σημαντική νίκη. Θα ποντάρουμε, έτσι, στο διπλό σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις