Στενεύει ο κλοιός στα Τρίκαλα

Ο κλοιός χρονικά στενεύει, το φιλολογικό ενδιαφέρον του Βαγγέλη Πλεξίδα δεν μεταφράστηκε προς το παρών σε κάποια επίσημη πρόταση και ο ΑΟ Τρίκαλα παραμένει στα χέρια του Ηλία Αϊβάζογλου ο οποίος με το μυαλό στην έξοδο αναμένεται να δώσει το ΟΚ ούτως ώστε ο Νίκος Σαμολαδάς να χτίσει όσο το δυνατόν μπορεί μια ανταγωνιστική ομάδα για την SL2, ενδεχομένως και πάλι με χαμηλό μπάτζετ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Την επόμενη Δευτέρα θα πρέπει οι “κυανέρυθροι” να συγκεντρωθούν στην πόλη για να περάσουν απο τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν στα μέσα της εβδομάδας να μπουν στο γήπεδο κατά πάσα πιθανότητα του Πυργετού για την 1η επίσημη προπόνηση.

Προφανώς ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Τίμος Καβακάς που περιμένει στο ακουστικό του ενώ “προεργασία” έχει γίνει και με ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ. Στις αρχές Αυγούστου ο ΑΟΤ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι (3-13 Αυγούστου) όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το πρώτο φιλικό ματς και ακολούθως θα ακολουθήσει το “μοντάρισμα”.

Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι πως θα αντιδράσει ο κ. Αϊβάζογλου σε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει στο απώτερο μέλλον. Αυτή την στιγμή πάντως είναι υποχρεωμένος να “πατήσει το κουμπί” για να τρέξουν οι διαδικασίες και οι “κυανέρυθροι” να ξεκινήσουν για το δύσκολο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Πηγή: Goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις