Για την απόκτηση εξτρέμ κινείται ο Βόλος

Στο διάστημα της παραμονής στην Ολλανδία ο Βόλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 15/7, όπου οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν την Βικτώρια ’03 (ομάδα 3ης κατηγορίας της Ολλανδίας). Στη συνέχεια, στις 17/7 θα παίξουν κόντρα στη Βελγική Μαλίν και ακολουθεί στις 20/7 το παιχνίδι με την επίσης βελγική Ντάινζε. Τα φιλικά προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους ολοκληρώνοντας στις 24/7, μία μέρα πριν την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, κόντρα στην Ουτρέχτη. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας και είναι στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη πλάγιου επιθετικού, ο οποίος θα είναι ικανός στο σκοράρισμα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα εμφανίζεται πλήρης στα μετόπισθεν, έχοντας καλύψει τις θέσεις των στόπερ, των δεξιών οπισθοφυλάκων, με την προσθήκη και του Πολωνού Γιάκουμπ Κούζντρα, ενώ δεν θα κινηθεί για δεύτερο αριστερό μπακ. Σ’ αυτή τη θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Γκρίλο, ενώ έπαιξε με επιτυχία και ο Μπαρτόλο, παρότι είναι φύση επιθετικός παίκτης.

Όπως έχουν τονίσει οι ιθύνοντες του Βόλου, μέσα από την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια θα δουν αν η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, με την τεχνική ηγεσία να αξιολογεί όλο το ρόστερ και στη συνέχεια να παίρνει αποφάσεις.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις