Γ. Μουλάς: Δέχομαι απειλές από άτομα φιλικά προσκείμενα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β.

Επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 απέστειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, ο οποίος καταγγέλλει πως δέχεται απειλές τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα πρόσωπα μέλη του Ολυμπιακού, από άτομα φιλικά προσκείμενα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να μην παραβρεθούν σήμερα στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Μουλάς:

Κύριε πρόεδρε,

Έχω γίνει αποδέκτης εμμέσως απειλών εναντίον εμού αλλά και άλλων προσώπων μελών του Ολυμπιακού που επιθυμούν να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση από άτομα φιλικά προσκείμενα προς εσάς.

Δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται να  αποκλεισθούν μέλη του συλλόγου σημαντικά και μη από τις κορυφαίες διεργασίες του συλλόγου, τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν.

Νομίζω ότι η δική μου παρουσία, αλλά πολύ περισσότερο ενδεχομένως η παρουσία του δημάρχου και μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου δεν θα είναι επιζήμια για τον σύλλογο. Αρκετά με την εσωστρέφεια που κατατρώγει τις δυνάμεις της ομάδας.

Σας παρακαλώ, πέρα από κάθε είδους προσωπική σας επιδίωξη και συμφέροντα,  να προστατέψετε τον σύλλογο από κάθε είδους ακρότητες, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την περαιτέρω συρρίκνωση του σωματείου.

Ελπίζω το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα να αλλάξει, να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας, ώστε άπαντες να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού που τόσο το έχει ανάγκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις