Σήμερα στην Άλλη Μεριά η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου

Η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη στις 19.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά. Η θητεία της παρούσας διοίκησης ολοκληρώνεται και θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερασιτέχνη καλεί τα μέλη της να δώσουν σήμερα το «παρών» στη γενική συνέλευση, η οποία λόγω των ειδικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί, όπως προαναφέραμε, στην ανοικτή αθλητική εγκατάσταση της Άλλης Μεριάς. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ημέρα στις 20.00.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης είναι:
1) Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.
2) Διοικητικός απολογισμός- Απαλλαγή Δ.Σ.
3) Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2020-Απαλλαγή Δ.Σ.-Έγκριση προϋπολογισμού 2021
4) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής 2017-2021 -Απαλλαγή Δ.Σ.
5) Έγκριση εναρμόνισης Καταστατικού με τον Νόμο 4726/2020
6) Εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής 2021-2024
7) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
8) Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου 2021-2024.
Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην Άλλη Μεριά έχει τοιχοκολληθεί από την περασμένη Παρασκευή κατάσταση με τα ονόματα των μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην γενική συνέλευση, με την προϋπόθεση ότι μέχρι και σήμερα, ημέρα της Γ.Σ. θα είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι.
Στον Ολυμπιακό ελπίζουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση των μελών του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει πάνω από 600 εγγεγραμμένα μέλη. Από αυτά κάποια δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, λόγω του ότι δεν έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις