Κατέθεσε την εγγυητική η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φρόντισε να καταθέσει την εγγυητική των 150.000 ευρώ, όπως επιτάσσει ο νέος αθλητικός νόμος για τις ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Θυμίζουμε, πως η καταληκτική ημερομηνία είναι 15 Ιουλίου, με τον Ολυμπιακό να καταθέτει την εγγυητική χθες 13/7.

Η διοίκηση της ΠΑΕ σε δύσκολες εποχές, μεθοδικά προχωρά όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την συγκέντρωση των δικαιολογητικών που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ 2, μέσα στις καθορισμένες ημερομηνίες, ενώ έχουν προχωρήσει και οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ στις 350.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ θα είναι σε θέση μέχρι τις 23 Ιουλίου να έχει καταθέσει πλήρη φάκελο, προκειμένου να πάρει από την ΕΕΑ το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, προχωρά ο σχεδιασμός της ομάδας, όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και τον Γιώργο Βαζάκα να βρίσκονται σε καθημερινή επαφή, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις ενίσχυσης του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει του απαιτητικού φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις