Μπάσκετ: Τρεις ανανεώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ανανεώθηκε η συνεργασία με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας Θεόδωρο Ίλτσογλου, Αντώνη Γκοντόπουλο και Αλέξανδρο Λουλούδη (φωτο πάνω). Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με τους καλαθοσφαιριστές Ίλτσογλου Θεόδωρο, Γκοντόπουλο Αντώνιο και Λουλούδη Αλέξανδρο.
Ο Θοδωρής Ίλτσογλου, γεννημένος το 1986 και με ύψος 1.83, αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Ανάληψης Βόλου, με το εφηβικό τμήμα της οποίας κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, αποτελώντας παίκτης και της αντρικής ομάδας. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Γ.Σ Φαρσάλων με τον ανήλθε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας και αποτελεί αναπόσπαστο στέλεχός της. Στη συνεργασία μας περιλαμβάνεται και η προπονητική του ενασχόληση στα τμήματα υποδομής αγοριών.
Ο Αντώνης Γκοντόπουλος, ανήκει στις τάξεις των ταλαντούχων καλαθοσφαιριστών της Μαγνησίας, με αξιοζήλευτη αθλητική πορεία. Στην ηλικιακή και μπασκετική του ωριμότητα, επέλεξε να συνεργαστεί με την ομάδα μας προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια από τη θέση του guard, στην οποία αγωνίζεται. Γεννημένος το 1981, έχει αγωνιστεί στον ΣΦΚ Πιερικό- Αρχέλαος, στον Ερμή Λαγκαδά, στον Γ.Σ Κορωπίου, στη Δόξα Λευκάδας, στον Κόροιβο Αμαλιάδας, στη Νίκη Βόλου, στο Ηράκλειο, στη ΜΕΝΤ, στον ΓΑΣ Κομοτηνής, στη ΓΕ Σχηματαρίου και στο ΣΚ Καλαμάτας
Ο Αλέξανδρος Λουλούδης, γεννημένος το 1993, με υψος 1,98, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την ακαδημία της Ανάληψης Βόλου, στην οποία αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα. Μετά την ενασχόληση του με την κωπηλασία, σε υψηλό επίπεδο (χάλκινο μετάλλιο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων 2011), ασχολήθηκε εκ νέου με το μπάσκετ, αγωνιζόμενος, αρχικά, στην Ανάληψη και στη συνέχεια στο Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε και σε αθηναϊκή ομάδα.
Ευχόμαστε ολόψυχα, καλή επιτυχία στους αξιόλογους αθλητές μας”.

Ο Θοδωρής Ίλτσογλου

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις