Η απάντηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β. στον Γιώργο Μουλά

H διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου απάντησε με επιστολή στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, περί απειλών που δέχεται ο ίδιος και άλλα μέλη του συλλόγου, ενόψει της σημερινής γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Στην επιστολή με παραλήπτη τον Γιώργο Μουλά, η διοίκηση του Ερασιτέχνη χαρακτηρίζει έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες και τονίζει πως όλα τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις είναι ευπρόσδεκτα στη σημερινή γενική συνέλευση. Αναλυτικά η επιστολή του Ερασιτέχνη προς τον κ. Μουλά αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση της επιστολής σου από 13 Ιουνίου 2021 θέλουμε να σου γνωρίσουμε, ότι ουδόλως συμμεριζόμαστε την ανησυχία σου, όπως και τις αόριστες καταγγελίες για απειλές προς το πρόσωπό σου, όπως και άλλων νέων μελών του συλλόγου μας. Θεωρούμε, επίσης, έωλες και αστήρικτες τις καταγγελίες σου για σχέση των υποτιθέμενων απειλών με μέλη του Δ.Σ. Μακριά από εμάς οι πρακτικές αυτές. Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ και δεν εκφράζουν το ήθος και το ύφος της λειτουργίας του παρόντος Δ.Σ.

Σε κάθε περίπτωση σου γνωρίζουμε, ότι έχουμε προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή της σημερινής γενικής συνέλευσης, που είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθεί μέσα σε ένα κλίμα συναίνεσης και αγάπης προς τον Ολυμπιακό μας και όχι στο κλίμα που ανέφερες στην επιστολή που δεν υφίσταται. Κλείνοντας την απάντησή μας, δηλώνουμε ότι όλα τα μέλη που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος είναι ευπρόσδεκτα σήμερα και είμαστε βέβαιοι, ότι θα επικρατήσει πνεύμα συνεργασίας για το καλό του συλλόγου μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις