Ασημένια η Βελέντζα της Νίκης στο Πανελλήνιο Κ18 στο Βόλο

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, κατέκτησε η αθλήτρια της Νίκης Βόλου Ανδρομάχη Βελέντζα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουλίου 2021 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” συμμετείχε με επτά αθλητές – τριες, εκ των οποίων οι πέντε δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις ώστε να συεμμετέχουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, ωστόσο η προσπάθειά που κατέβαλαν είναι σημαντική.

Οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν:

Αγόρια

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ  ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΦΑΙΡΑ

ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 100Μ

 

Κορίτσια

ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ  ΤΡΙΠΛΟΥΝ 2η θέση

ΡΕΠΠΟΥ ΖΩΗ  ΜΗΚΟΣ 12η θέση

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΥΨΟΣ

ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 400Μ

 

Επισημαίνεται ότι, ο Γιώργος Τάκης επανεξελέγη γι ακόμη μία θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη στις πρόσφατες εκλογές και στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ορίστηκε εκ νέου έφορος του τμήματος.

Ο Γιώργος Τάκης για περισσότερο από έξι χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό του τμήματος στίβου του Συλλόγου.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του στίβου κι από το 2018, οπότε κι έπαψε η λειτουργία της, “τρέχει” το τμήμα από τη θέση του εφόρου.

Έχει καταφέρει, κάθε χρόνο το τμήμα στίβου, ν’αυξάνει τους αθλητές του, ενώ έχει αναλάβει εξ’ολοκλήρου ο ίδιος προσωπικά το τμήμα, σε επίπεδο οργανωτικό, διοικητικό και οικονομικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις