«Ναυάγησε» του Τσιάρτα στην ΑΕΚ Β’

Το σήριαλ  «Βασίλης Τσιάρτας» για την ΑΕΚ, έλαβε τέλος πριν καλά-καλά αρχίσει. Χθες, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει προπονητής της ΑΕΚ Β’, για να ακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα η σκληρή ανακοίνωση της Original, των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δήλωναν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους προς την απόφαση την Ένωση.

Κύριοι λόγοι της αντίδρασής τους, όπως εξηγούσαν και στην ανακοίνωσή τους, ήταν οι κατά καιρούς ρατσιστικές δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα, οι οποίες δεν συνάδουν με το πνεύμα της ομάδας, όπως τονιζόταν στην ανακοίνωση.

Σήμερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιος ο Βασίλης Τσιάρτας ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται την πρόταση της ΑΕΚ να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ Β’, «για να μη διχαστεί ο κόσμος της ομάδας».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο παλαίμαχος: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΑΕΚ για την τιμητική πρόταση να αναλάβω την ΑΕΚ Β. Όμως επειδή δεν θέλω να διχάσω τους φιλάθλους της αγαπημένης μου ομάδας κ μόνο για αυτόν το λόγο δεν κάνω αποδεκτή την πρότασή της. Ήμουν είμαι κ θα είμαι ΑΕΚ κ αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις