Τελεσίγραφο στην ΕΠΟ από UEFA/FIFA για να μην αλλάξει ούτε… τελεία στην Ολιστική!

UEFA και FIFA με επιστολή προς την ΕΠΟ, απαιτούν να περάσει χωρίς αλλαγές η Ολιστική Μελέτη, στη Γ.Σ. της 19ης Ιουλίου.

UEFA και FIFA δεν αφήνουν περιθώρια στην ΕΠΟ. Με επιστολή τους, σε έντονο ύφος, ιο δύο συνομοσπονδίες απαιτούν την έγκριση της Ολιστικής Μελέτης, όπως αρχικά είχε σταλεί, χωρίς να αλλάξει ούτε… τελεία!

«Eίναι άκρως σημαντικό για την ΕΠΟ να κατανοήσει ότι η υιοθέτηση και η εφαρμογή των συστάσεων που περιέχονται στην Ολιστική Μελέτη είναι αποφασιστικής σημασίας για την ορθή διακυβέρνηση της, ιδιαιτέρως όσον αφορά τις αλλαγές που σχετίζονται με την οργανωτική διάρθρωση και τα όργανα της. Κατά συνέπεια, η FIFA και η UEFA αναμένουν την πλήρη υιοθέτηση των προτεινόμενων τροποποιήσεων, που σας είχαν σταλεί στις 12 Ιουνίου 2021, στο πλαίσιο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 19 Ιουλίου 2021», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Ουσιαστικά UEFA και FIFA στέλνουν τελεσίγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενόψει της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (19/7).

Χωρίς να αναφέρεται στην επιστολή, σε περίπτωση που μπει «χέρι» στην Ολιστική Μελέτη θα κοπούν σχεδόν όλα τα κονδύλια που προορίζονται για την ΕΠΟ από χρηματοδοτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Σε απλά Ελληνικά, η κάνουλα θα κλείσει!

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις