Γ.Σ. στην Αναγέννηση Κ. για δημιουργία ΠΑΕ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του ΑΣ ώστε να δρομολογηθεί η απόφαση για την δημιουργία και σύσταση της ΠΑΕ που είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

«Το σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904» και τον διακριτικό τίτλο «Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904» που εδρεύει στην Καρδίτσα, καλεί τα Μέλη του , δεδομένης της αγωνιστικής ανόδου του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου, και σύμφωνα με το Ν.4809/2021 σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26 η Ιουλίου 2021 και ώρα 09.00 π.μ. στα γραφεία του σωματείου μας στην Καρδίτσα επί της οδού Πλατεία Ελευθερίας (Κεντρική Πλατεία) με θέματα ημερησίας διάταξης:

Α) Αρχαιρεσίες- Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ανωτέρω σωματείου

Β) Απόφαση των μελών του σωματείου για την ίδρυση ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 ΠΑΕ»

Γ) Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε. σε 350.000 ευρώ, σύμφωνα με το Ν.4809/2021.

Δ) Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για την διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας, υπογραφή του πρώτου καταστατικού της ΠΑΕ και για όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από το άρθρο 64 επ. Ν.2725/1999.

Ε) Λοιπά θέματα – Παροχή εξουσιοδότησης στο Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου Αθηνών Θεοχάρη Γ. Γρηγορίου και συνεργατών, προκειμένου να προβούν στις απαιτούμενες για τα ανωτέρω νομικές ενέργειες για δημοσιοποίηση και τελική έγκριση του καταστατικού ίδρυσης της ΠΑΕ.

Δικαίωμα Συμμετοχής στην Γ.Σ. έχουν τα Μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει.

Μη υπαρχούσης της απαιτούμενης απαρτίας μελών, συνέρχεται εκ νέου σε
Επαναληπτική Συνέλευση το Σωματείο μετά πέντε (5) ημέρες και ίδια ώρα, χωρίς
άλλη πρόσκληση”.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις