Επικοί Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και 2-2 οι Μπακς με τους Σανς

Οι Μιλγουόκι Μπακς τα κατάφεραν και με κορυφαίους τους Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον πήραν τη νίκη με 109-103.
Τρελό παιχνίδι είδαμε στο Μιλγουόκι εκεί που οι Μπακς κατάφεραν να νικήσουν με 109-103 τους Φοίνιξ Σανς και να φέρουν τους τελικούς του NBA στο 2-2.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ωστόσο γέμισε τη στατιστική του με 26 πόντους, 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 τάπες, βγάζοντας τεράστιες άμυνες ειδικά στην τελευταία περίοδο.

Συγκεκριμένα, αρχικά μπλόκαρε μπλόκαρε λέι-απ του Πολ, ενώ ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα και με τους Μπακς να είναι μπροστά με δύο πόντους (101-99) έριξε μία απίστευτη τάπα σε προσπάθεια για κάρφωμα του Έιτον.

Έτσι ο Μίντλετον και σκόραρε ακόμη ένα καλάθι στον αιφνιδιασμό για το 103-99, σφραγίζοντας τη νίκη παράλληλα με μία φανταστική εμφάνιση.

Ο συμπαίκτης του «Greek Freak» τελείωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες, δείχνοντας να ξυπνάει από τις μέτριες παρουσίες του στους τελικούς.

Όσον αφορά του ηττημένους, ο Μπούκερ ήταν εξαιρετικός με 42 πόντους, ενώ ο Πολ ακολούθησε με 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ωστόσο είχε και 5 λάθη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις