Στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός Β. με το μυαλό στο μέλλον (pregame)

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες Σάββατο η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το σημερινό παιχνίδι (17/1) με την τοπική ομάδα, το οποίο θα αρχίσει στις 15.00. Οι «ερυθρόλευκοι» των πολλών προβλημάτων και με το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία αβέβαιο, θα παραταχθεί με 15 ποδοσφαιριστές, όσους δηλαδή έχουν…

…απομείνει, ενώ είναι πολύ πιθανό μετά το σημερινό παιχνίδι κι άλλοι παίκτες να αποχωρήσουν από την ομάδα (ένας θα είναι σίγουρα ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις).
Ο Ολυμπιακός είναι ακέφαλος διοικητικά μετά την παραίτηση της διοίκησης Πρωτοδικείου και υπάρχει πλέον ο κίνδυνος ακόμη και της πρόωρης αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Football League.
Η Κέρκυρα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στην 7η θέση με τους Κισσαμικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, έχοντας 19 βαθμούς, αλλά έχει αποδυναμωθεί. Έτσι, ακόμη και αν καταφέρει να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, θα έχει για στόχο την παραμονή και τίποτε άλλο.
Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδα Θωμάς Μακρής έχει έτοιμα τα πλάνα του. Την τελευταία στιγμή δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος έμεινε στο Βόλο για οικογενειακούς λόγους. Μία πιθανή σύνθεση του Ολυμπιακού θα έχει την εξής μορφή: Τερματοφύλακας ο Δασκαλάκης. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Καρράς και αριστερός ο Μπουτζίκος, ενώ ο Αρβανίτης με τον Κεσίδη θα είναι οι δύο στόπερ. Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Τσιάρας και ο Ζέρης ή ο Νάστος. Μπροστά τους στον άξονα θα βρίσκεται ο Κυζιρίδης, ενώ από τις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Γκουγκούδης (δεξιά) και Σκοπελίτης (αριστερά). Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα χρησιμοποιηθεί ο Αλαμάνης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι: Χρυσοστομίδης, Ντεπέτρις και Παναγιώτου.

Με αλλαγές η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην αποστολή, καθώς οι Ντιόγκο, Καρντόσο, Παρασκευαΐδης είναι εκτός, όπως και οι Όμο, Γεωργακόπουλος και Χιντζίδη, αλλά και ο τιμωρημένος Νίκιτς.
Οι παίκτες που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Γκόμες, Βλάχος, Μακρίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Βενέτης, Ντατίδης, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Φάμπιο, Κόντος, Ζορμπάς, Ντουαλά, Σουάνης, Παμλίδης, Καμπάνταης.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέρφερε: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και όχι τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη και οι τρεις βαθμοί».
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις