Στοίχημα: Άσος “κολώνα”, δυνατό διπλό και γκολ στο Κόνφερενς Λιγκ – 3αδα σοκ στο 6.03!

Φουλαριστό με αγώνες του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ είναι το κουπόνι της Πέμπτης (15/07). Το Betarades.gr έχει εντοπίσει μια τριάδα από τη νεοσύστατη διοργάνωση που έχει την αξία της! Το στοιχηματικό μας ταξίδι θα μας πάει σε τρεις διαφορετικές γωνίες της Ευρώπης. Όλες τις επιλογές μας τις βρίσκετε στην interwetten σε δυνατές αποδόσεις. Προχωράμε, επομένως, στα πονταρίσματά μας για την ημέρα!

Μπορεί η Λιεπάγια

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη δεύτερη αναμέτρηση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, που διεξάγεται στις 18:00 στη Βόρεια Μακεδονία, με τη Στρούγκα να υποδέχεται τη Λιεπάγια.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας τους και κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι (1-1) από τη Λετονία. Ο Ισένι πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στη Σκούπι και την Παρτιζάνι και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1).

Αποδέκτες έντονης κριτικής έγιναν οι παίκτες της Λιεπάγια για την άσχημη εμφάνιση τους στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (1-1). Η λετονική ομάδα, πάντως, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από πέντε νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της. Με πιο πρόσφατη αυτή (1-0) απέναντι στη Ρίγα. Έχει σκοράρει στις έξι από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της.

Η Στρούγκα τράβηξε τα βλέμματα στο πρώτο παιχνίδι, όμως, είναι άπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Λιεπάγια είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πάρει τη πρόκριση. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.80.

Το παλεύει η Σλίγκο Ρόβερς

Προχωράμε και πάλι με αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Eurοpa Conference League, που διεξάγεται στις 20:00 στην Ιρλανδία, εκεί όπου η Σλίγκο Ρόβερς υποδέχεται την Χαφνάρφιορντουρ.

Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν στη πρώτη αναμέτρηση της σειράς και ηττήθηκαν με 1-0, ενώ στα τελευταία 13 λεπτά αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, εξαιτίας της αποβολής του Μπόλγκερ. Αντίθετα, τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της χώρας τους, όπου προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Μποέμιανς (4-0) και της Λόνγκφορντ (0-1). Συγκατοικεί στη κορυφή της βαθμολογίας με τη Σαμροκ Ρόβερς και τη Σεντ Πάτρικς.

Η Χαφνάρφιορντουρ έψαχνε μια νίκη που θα της έδινε ψυχολογία και τη πέτυχε (1-0) απέναντι στη Σλίγκο Ρόβερς. Αντίθετα, δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά στο πρωτάθλημα Ισλανδίας, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Προέρχεται από ήττα με 2-0 από τη Βαλούρ και με ισοπαλία 1-1 από την Ακουρέιρι.

Η Σλίγκο Ρόβερς θα κυνηγήσει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μπορεί να τα καταφέρει στην έδρα της, καθώς η αντίπαλός της δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα στηρίξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.85.

Μπαίνουν γκολ στο Γιβραλτάρ

Κλείνουμε την τριάδα μας με την ίδια διοργάνωση και παιχνίδι που διεξάγεται στο Γιβραλτάρ λίγο νωρίτερα, στις 19:30. Η Σεντ Τζόσεφ κοντράρεται εντός έδρας με τη Λεβάντια Ταλίν για τη ρεβάνς του πρώτου προκριματικού γύρου.

Η Σεντ Τζόσεφ πήγε ως αουτσάιντερ στο γήπεδο της Λεβάντια και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έκανε καλή αρχή και βρέθηκε να χάνει ήδη από το 9ο λεπτό με 2-0. Παραχώρησε και πέναλτι για το 3-0, ενώ κατάφερε απλά να μειώσει λίγο πριν τη λήξη για το 3-1. Παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες δεν μπόρεσε να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο βρίσκεται η Λεβάντια Ταλίν. Ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα της στο Κόνφερενς Λιγκ και επέβαλε ρυθμό από την αρχή. Το πρώτο 10λεπτο τη βρήκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ, το τρίτο ήρθε με εύστοχο πέναλτι στο 72’ και σιγούρεψε τη νίκη της. Πέρα από την ανώτερη ποιότητα, διαθέτει και ευρωπαϊκές παραστάσεις, με συμμετοχή σε προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ το 2016 τελευταία.

Δεν έχει μεγάλη τύχη η πιο αδύναμη Σεντ Τζόσεφ απέναντι στη Λεβάντια, που έχει βάλει γερές βάσεις για πρόκριση. Αξία έχει να ποντάρουμε στα τέρματα της αναμέτρησης, αφού περιμένουμε ότι το σκορ θα είναι και πάλι υψηλό. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.81.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις