Τρεις «νέοι» οι πρώτες φετινές μεταγραφές της Ν.Β.Α Ανόρθωσις.

Τρεις μεταγραφές νεαρών παιχτών ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού απέκτησε με υποσχετική ενός έτους τους Καραγιάννη Κώστα, Μπέα Νίκο και Πισιώτη Νίκο από τον Αιολικό Βόλου.

Οι τρεις ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές θα ενισχύσουν το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο μεγάλο βάρος δίνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου στα τμήματα υποδομής αφού πιστεύουν πως εκεί είναι το μέλλον τόσο του συλλόγου αλλά και του Βολιώτικου μπάσκετ.

Μετά από εισήγηση του προπονητή των εφήβων Κοντάκη Βασίλη ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον Αιολικό Βόλου και απέκτησε τους τρεις νεαρούς αθλητές. Η διοίκηση της Ανόρθωσης ευχαριστεί θερμά τον Αιολικό Βόλου για την παραχώρηση των αθλητών ενώ αποφασίστηκε να διευρυνθεί η συνεργασία των δυο συλλόγων σε επίπεδο ακαδημιών αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων στην συνάντηση των ιθυνόντων των δυο συλλόγων.

Ο Καραγιάννης είναι γεννημένος το 2006 και διακρίνεται για το μακρινό σουτ και την καλή του τεχνική κατάρτιση. Ο Μπέας είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 ενώ διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα. Τέλος, ο Πισιώτης (και αυτός γεννημένος το 2005) αγωνίζεται ως 5άρι, έχει ύψος  1.92 και διακρίνεται για το δυναμικό του παίξιμο.

«Η διοίκηση της Ανόρθωσης καλωσορίζει τους τρεις αθλητές και τους εύχεται υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους που από κοινού έχουν τεθεί.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις