«Σαρωτικός» ο Βόλος, 9-0 την Βικτόρια σε φιλικό στην Ολλανδία

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία έδωσε απόψε ο Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν εύκολα με 9-0 της Βικτόρια ’03, ομάδα Γ’ κατηγορίας της Ολλανδίας.

Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους παίκτες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ να είναι «καταιγιστικοί» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος προηγήθηκε με 6-0, με τον Ολλανδό Τομ Φαν Βέερτ να σημειώνει τέσσερα γκολ, ενώ τα άλλα δύο τέρματα του Βόλου σημείωσαν οι Ροσέρο και Νίνης με πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η τεχνική ηγεσία πραγματοποίησε εννέα αλλαγές, με τον Βόλο να σημειώνει άλλα τρία τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 9-0. Για τους «κυανέρυθρους» σκόραραν στο β’ μέρος οι Πουρίτα, Γκρίλο, ενώ ένα τέρμα προήλθε από αυτογκόλ, μετά από προσπάθεια του Κύρκου.

Δεν αγωνίστηκαν ο Νταν Ριένστρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και ο επίσης τραυματίας Ζαν Πιέρ Ρινέρ, που δεν έχει μεταβεί ακόμη στην Ολλανδία.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του και έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του, παρότι ο αντίπαλος ήταν μικρής δυναμικότητας.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Φεράρι, Ρομέρο, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Νίνης, Βοϊτκόφκσι, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και Κλέιμαν, Γκρίλο, Γκιουλέν, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Κύρκος και Ακριβόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις