Στην Καλαμαριά δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός Β. για την Α2 μπάσκετ γυναικών

Στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλωνα αγωνίζεται σήμερα (17/1) στις 12 το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την Α2 εθνική κατηγορία των γυναικών. Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί με στόχο να σημειώσει την πρώτη της νίκη στο 2016, μετά…

…την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη.
Ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα το νικηφόρο αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Ο προπονητής της ομάδας αν και άρρωστος ακολούθησε κανονικά την αποστολή, ενώ το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι αυτό της Χαράς Ντελλή, η οποία έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί. Η Ελένη Ζήτη, η οποία ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού της ποδιού, προπονήθηκε κανονικά Παρασκευή και Σάββατο και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι.
Για την Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν οι εξής παίκτριες: Κυριατζίδου, Σαρακατσάνη, Γαλιατσάτου, Αγαγιώτη, Σουλτάνη, Χούτα, Ζέρβα, Ζήτη, Αγκάνη, Διαμαντοπούλου, Μπαλλά και Αρτεμισίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις