Ασταμάτητες οι κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 67-29 τον Ιωνικό (58 photos)

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία η ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της επικρατώντας με 67-29 του Ιωνικού στο κλειστό του ΕΑΚ. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τις «ερυθρόλευκες», οι οποίες προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα…

…του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του αγώνα ανέλαβε την πρωτοβουλία, πίεζε σε όλο το γήπεδο και κατάφερε να «καθαρίσει» νωρίς το παιχνίδι, δίνοντας τη δυνατότητα στις προπονήτριες Παπαθανασίου-Ράμμου να δώσουν χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες παίκτριες της ομάδας.
Στο πρώτο δεκάλεπτο αποχώρησε τραυματίας η Ειρήνη Τζανετοπούλου (υπέστη διάστρεμμα), με τις συμπαίκτριές της στο τέλος του παιχνιδιού να της αφιερώνουν τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 20-5, 35-11, 54-17, 67-29.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Ράμμου): Τζανετοπούλου 4, Χούτα 15, Λιόλιου 19, Στάμου 13 (2), Αρτεμισίου 16 (1), Θέου, Λιάκου 1, Νάνου 2, Γκέτσιου, Χαβδούλα, Πάρνου, Σταυρογιάννη, Σαμουρέκη 2, Γκρίνια.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Σαμαράς, Καπουρτίδου): Μιχαλάρου 2, Τρίγκα, Πατατανέ, Βογιατζή 4, Μήτσα 5 (1), Καραβασίλη, Γιαννακοπούλου 2, Κουφογιώργου, Στεφανουδάκη 2, Κουντούρη 12, Τσέπο, Δεληγιάννη 2.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το παιχνίδι:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις